iPhone XS. XR, Vanzari Mai MICI decat iPhone 8, X

iPhone XS. Vanzarile inregistrate de catre serie, plus iPhone XR sunt cu mult mai mici decat cele inregistrate de catre seria iPhone 8, sau iPhone XR.

iphone xs xr vanzari iphone 8 x 8 plus

iPhone XS. Noi confirmari ale faptului ca vanzarile acestei serii, dar si a iPhone XR, sunt mai mici decat cele ale iPhone 8 si iPhone X, continua sa vina astazi, cu un grafic in care vedem diferentele. Puteti vedea in imaginea de mai jos cat de mare este diferenta dintre vanzarile inregistrate de catre seria iPhone XS, si iPhone XR, in comparatie cu seria iPhone 8 si iPhone X, iar asa se cam explica disperarea celor de la Apple cu promovarea telefoanelor.

iPhone XS. Telefoanele cu ecran de 5.8 inch au ajuns pe 8 decembrie la o rata de adoptie de doar aproximativ 2.5%, din baza totala de iDevice-uri, in comparatie cu iPhone X, care ajunsese la 12.5% in aceeasi zi a anului trecut. iPhone XS MAx pare sa fi ajuns undeva pe la 3%, iar daca-l comparam cu iPhone 8 Plus, care avea undeva pe la 9.7% in aceeasi zi, diferenta este una foarte mare, dar nu la fel de mare precum in cazul telefonului mai ieftin.

iPhone XS. XR, Vanzari Mai MICI decat iPhone 8, X

iPhone XR, care este inlocuitorul iPhone 8, avea pe 8 decembrie o rata de adoptie de cam 2%, mult mai mica decat cea de aproximativ 9%, cat inregistra iPhone 8 in aceeasi zi a anului trecut. Diferentele intre ratele de adoptie pentru iPhone XS, iPhone XR, si iPhone XS Max si iPhone 8, iPhone 8 Plus, si iPhone X sunt foarte mar, iar asta arata ca oamenii nu sunt dornici sa cumpere telefoanele mai scumpe, indiferent ce noutati spune Apple ca au.

iphone xs xr vanzari iphone 8 x grafic

iPhone XS. Cifrele acestea vin de la o companie care care sustine ca a analizat date de la milioane de utilizatori care au instalate in iDevice-uri aplicatii cu software de monitorizare furnizat de catre ea. In baza acestor date, cam 1000 de miliarde de log-uri, cei de la Mixpanel spun ca vanzarile pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR sunt foarte proaste in comparatie cu cele de anul trecut, iar felul in care se comporta Apple sustine pe deplin asta.