iOS 12. Exploit NOU pentru o Solutie de Jailbreak

iOS 12. Un nou exploit pentru o viitoare solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad, si iPod Touch a fost publicat si va fi folosit in viitor pentru software.

ios 12 exploit

iOS 12. Cei care asteapta lansarea unei solutii de jailbreak au parte de o veste foarte importanta astazi deoarece un exploit extrem de important a fost publicat. Vorbim despre un nou exploit care poate fi folosit pentru lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 12.1, sau versiunile anterioare, el putand fi folosit pentru a exploata browserul Safari al iDevice-urilor.

iOS 12. Exploit-ul care afecteaza iOS 12.1 si versiunile anterioare a fost publicat la doar cateva ore dupa ce iOS 12.1.1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iDevice-uri. Decizia de a lansa acest exploit pentru iOS 12 abia atunci are la baza faptul ca Apple l-a blocat in cea mai recenta versiune a sistemului de operare, deci e inutil dincolo de iOS 12.1.

iOS 12. Exploit NOU pentru o Solutie de Jailbreak

iOS 12. Acest exploit nu poate fi folosit singur pentru a se crea o solutie de jailbreak, fiind necesara inclusiv utilizarea altora pentru a se crea software-ul pentru exploatarea iDevice-urilor. Asta presupune existenta unei cooperari intre mai multi dezvoltatori de solutii de jailbreak pentru iDevice-uri, ceea ce nu e imposibil, dar greu de realizat foarte usor.

iOS 12. Practic, nu ne putem astepta ca o solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad, sau iPod Touch sa fie lansata in 2018, acest lucru fiind complet imposibil in acest moment. E totusi posibil ca solutia de jailbreak sa fie lansata undeva pe la inceputul anului 2019, dar totul depinde de cum se coordoneaza hackerii pentru a da o veste buna anul viitor.