eMAG. SURPRIZA Anuntata pentru MAINE in Romania

eMAG. O surpriza foarte mare este anuntata de catre magazinul online pentru maine in Romania, iata ce este pregatit pentru clientii care-i cumpara produsele.

emag surpriza

eMAG. De cateva zile, cel mai mare magazin online din Romania anunta ca are pregatita o surpriza uriasa pentru clientii din Romania, care va fi disponibila de maine in aceasta pagina. Desigur ca detalii cu privire la ceea ce ar putea anunta magazinul online nu exista, insa cel mai probabil vorbim despre un serviciu nou pentru clientii din tara noastra, CEO-ul companiei care detine eMAG anuntand in noiembrie o serie de noutati importante pregatite pentru romani.

eMAG. In octombrie au fost anuntate cateva servicii surpriza pentru clientii din Romania, iar unul dintre ele deja exista, mai exact posibilitatea de a ridica produsele din Easy BOX-uri amplasate in benzinarii. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea in legatura cu surpriza pregatita pentru maine, as spune ca s-ar pregati lansarea serviciului eMAG Pay, cel care va permite efectuarea de plati online si pe alte magazine online, dar folosind un card inregistrat la eMAG.

eMAG. SURPRIZA Anuntata pentru MAINE in Romania

eMAG. Acest serviciu este singurul nou si important care a fost anuntat de catre magazin si nu a fost lansat inca, el fiind suficient de semnificativ incat sa merite promovat si pe prima pagina a magazinului online. Cei de la eMAG le permit celor interesati sa se inscrie in aceasta pagina pentru a fi notificati cand marea surpriza va fi dezvaluita in cursul zilei de maine, la ora 12:00, astfel ca puteti afla totul exact cand va fi anuntat pentru Romania.

eMAG. Daca vorbim intr-adevar despre lansare eMAG Pay, atunci vei putea cumpara mult mai usor de pe orice website din Romania, avand siguranta ca datele cardului tau bancar nu ajung intr-o baza de date a unui magazin in care nu ai deplina incredere. Daca eMAG pregateste totusi o alta surpriza, atunci sa speram ca ea este atat de importanta precum o face compania sa para, altfel foarte multi ar putea fi dezamgiti de ceea ce urmeaza sa fie anuntat maine.