Instagram. Functie SPECIALA Lansata pentru Telefoane

Instagram mesaje vocale

Instagram. O noua functie interesanta a fost lansata de pentru aplicatia iPhone si Android in cursul noptii trecute, ea venind ca o surpriza completa, pentru ca pana acum nu a fost anuntata oferirea sa pentru utilizatori. Mai exact, compania americana care dezvolta Instagram a anuntat lansarea unei functii numite walki-talkie pentru aplicatia telefoanelor.

Instagram. Aceasta noua functionalitate le permite utilizatorilor sa-si trimita mesaje vocale de maxim 1 minut prin functia de mesagerie directa disponibila in aplicatie. Functia este oferita pentru Instagram inclusiv in conversatiile pentru grupuri, deci nu vorbim despre ceva menit sa faca in mod neaparat conversatiile mai private, ci doar mult mai usoare.

Instagram. Functie SPECIALA Lansata pentru Telefoane

instagram mesaje vocale aplicatie

Instagram. Apasarea indelunga a butonului care afiseaza un microfon permite trimiterea rapiad de mesaje audio catre oricine altcineva, asa cum se intampla si in alte aplicatii. Inregistrarile facute deja pot fi sterse inainte de a fi trimise, daca nu suntem multumiti de ceea ce am rostit pentru persoanele care trebuie sa primeasca mesajul trimis de catre noi.

Instagram. Mai toate aplicatiile de mesagerie au deja functii similare implementate, unele chiar si de cativa ani, iar integrarea e facuta pentru ca lumea incepe sa prefere acest mod de a purta conversatii. Noua functionalitate pentru iPhone si Android in aplicatia Instagram este disponibila incepand de astazi, actualizari pentru ambele platforme fiind lansate