Google Lens. Update MAJOR cu Multe NOI Functii

Google Lens. O actualizare foarte importanta a fost lansata astazi pentru utilizatorii care folosesc serviciile Google, iata de ce functii noi au ei parte acum.

Google Lens iphone

Google Lens. Sistemul dezvoltat de catre compania Google pentru a permite efectuarea de traduceri in timp real, sau recunoastere de obiecte, folosind inteligenta artificiala, are parte de un update important azi. Mai exact, incepand de astazi, Google Lens este disponibil inclusiv in aplicatia Google pentru iPhone si iPad, utilizatorii putand face acum traduceri in timp real si recunoasteri de obiecte folosind doar camerele iDevice-urilor pe care le detin.

Google Lens. Unele dintre functii sunt bazate pe un feed video preluat in timp real folosind camerate telefoanelor si tabletelor, in timp ce alte functii sunt oferite doar in baza pozelor inregistrate de catre utilizatori. Compania americana le arata utilizatorilor in aplicatie cum pot scana teste cu Google Lens, si cum pot cumpara mai inteligent, software-ul avand un sistem de inteligenta artificiala antrenat de catre milioane de clienti din lumea intreaga care au folosit platforma.

Google Lens. Update MAJOR cu Multe NOI Functii

Google Lens. In baza functiei noi care permite analizarea pozelor, utilizatorii pot cauta cuvinte care sunt vizibile in acea poza, pot salva o adresa de email, sau pot initial un apel telefonul, doar daca textul e scris in limba engleza. Mai mult decat atat, pentru cumparaturi Google Lens poate efectua cautari pentru produse similare pe care utilizatorii sa le cumpere, papucii si diverse tipuri de imbracaminte fiind aduse in discutie aici, dar numai in SUA deocamdata.

Google Lens. In scurtul clip video de mai sus puteti vedea ce fel de functii noi ofera acum aplicatia Google pentru iPhone pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind disponibile in platforma Android de faorte mult timp. Pentru a beneficia de toate aceste noutati aduse de catre Google Lens, va trebui sa instalati cea mai recenta actualizare disponibila pentru aplicatia iPhone oferita prin intermediul App Store, procedura in sine durand doar cateva secunde.