GOOGLE LENS va ANALIZA Pozele din Telefonul tau

Google Lens are o noua functie grozava care le va permite utilizatorilor de telefoane sa analizeze pozele existente in telefoanele lor, nu doar cele facute pe loc.

0

Google Lens este unul dintre cele mai apreciate servicii create de catre compania Google, iar asta deoarece prin intermediul sau utilizatorii pot identifica o gama extrem de variata de obiecte din poze, sau chiar din lumea reala. Cei de la Google au creat serviciul Google Lens pentru a ajuta oamenii sa inteleaga mai bine lumea din jurul lor, software-ul sau fiind capabil sa recunoasca obiecte, cladiri, monumente, opere de arta, mancare, bauturi, si multe, multe altele.

Google Lens a avut recent dezvaluita o noua functie care permite folosirea serviciului chiar si fara a fi nevoie de inregistrarea unei poze inainte de a fi facuta o analiza, iar ea a inceput sa fie testata activ, si public, incepand de astazi. Aplicatia Google Lens pentru Android are incepand de astazi o noua functie care permite incarcarea de poze din telefoanele utilizatorilor pentru analizare direct in aplicatie, fara a fi nevoie ca ea sa fie facuta direct cu aplicatia in sine.

GOOGLE LENS va ANALIZA Pozele din Telefonul tau

Google Lens analiza poze 359668 1

Google Lens putea face pana acum sa analizeze doar pozele facute de catre utilizatori cu aplicatia dedicata a americanilor, insa iata ca lucrurile se schimba, si inclusiv pozele aflate deja in telefoanele oamenilor pot fi analizate. Cei care foloseau Google Photos aveau optiunea de a utiliza Google Lens pentru analizarea pozelor, insa era necesar ca pozele sa mai fie trecute printr-un serviciu pentru ca analiza sa fie facuta de catre software-ul celor de la Google.

Google Lens are simplificata intreaga procedura in acest moment, simpla incarcare a pozelor din telefoane in aplicatia dedicata permitand scanarea pe loc pentru a identifica tot ce este nevoie. Google Lens este un serviciu extrem de apreciat la nivel global pentru functionalitatea pe care o ofera, iar acest lucru este perfect normal, din moment ce in afara sa nu mai exista ceva la fel de bun pentru identificarea de obiecte si oameni din poze.