GOOGLE LENS va ANALIZA Pozele din Telefonul tau

Google Lens are o noua functie grozava care le va permite utilizatorilor de telefoane sa analizeze pozele existente in telefoanele lor, nu doar cele facute pe loc.

Google Lens este unul dintre cele mai apreciate servicii create de catre compania Google, iar asta deoarece prin intermediul sau utilizatorii pot identifica o gama extrem de variata de obiecte din poze, sau chiar din lumea reala. Cei de la Google au creat serviciul Google Lens pentru a ajuta oamenii sa inteleaga mai bine lumea din jurul lor, software-ul sau fiind capabil sa recunoasca obiecte, cladiri, monumente, opere de arta, mancare, bauturi, si multe, multe altele.

Google Lens a avut recent dezvaluita o noua functie care permite folosirea serviciului chiar si fara a fi nevoie de inregistrarea unei poze inainte de a fi facuta o analiza, iar ea a inceput sa fie testata activ, si public, incepand de astazi. Aplicatia Google Lens pentru Android are incepand de astazi o noua functie care permite incarcarea de poze din telefoanele utilizatorilor pentru analizare direct in aplicatie, fara a fi nevoie ca ea sa fie facuta direct cu aplicatia in sine.

GOOGLE LENS va ANALIZA Pozele din Telefonul tau

Google Lens analiza poze 359668 1

Google Lens putea face pana acum sa analizeze doar pozele facute de catre utilizatori cu aplicatia dedicata a americanilor, insa iata ca lucrurile se schimba, si inclusiv pozele aflate deja in telefoanele oamenilor pot fi analizate. Cei care foloseau Google Photos aveau optiunea de a utiliza Google Lens pentru analizarea pozelor, insa era necesar ca pozele sa mai fie trecute printr-un serviciu pentru ca analiza sa fie facuta de catre software-ul celor de la Google.

Google Lens are simplificata intreaga procedura in acest moment, simpla incarcare a pozelor din telefoane in aplicatia dedicata permitand scanarea pe loc pentru a identifica tot ce este nevoie. Google Lens este un serviciu extrem de apreciat la nivel global pentru functionalitatea pe care o ofera, iar acest lucru este perfect normal, din moment ce in afara sa nu mai exista ceva la fel de bun pentru identificarea de obiecte si oameni din poze.