Apple Pay a fost LANSAT in NOI Tari Europene

apple pay germania franta

Apple Pay a fost lansat in noi tari europene saptamana aceasta, compania Apple continuand expansiunea serviciului sau de plati mobile, dar desigur ca departe de Romania. Germania si Franta sunt cele doua tari in care Apple Pay a fost lansat de catre compania americana, acestea fiind doua dintre cele mai importante din Europa, care nu aveau serviciul, totusi.

Apple Pay a fost lansat in Germania cu suport pentru 15 banci locale, deci aproape toti cetatenii care au un card bancar ar trebui sa aiba si posibilitatea de a utiliza serviciul de acum. Foarte multi utilizatori de iDevice-uri au inceput sa confirme faptul ca Apple Pay a devenit disponibil pentru utilizare in Germania si Franta inca din cursul zilei de ieri, Apple extinzand destul de rapid platforma.

Apple Pay a fost LANSAT in NOI Tari Europene

O gama extrem de variata de magazine au deja POS-uri care permit efectuarea de plati mobile folosind Apple Pay, iar numarul acestora este in continua extindere, in ambele tari. Desigur ca lansarea a avut la baza si o colaborare serioasa facuta intre Apple si bancile din ambele tari, ceea ce in Romania deocamdata este foarte departe de a se realiza, din pacate.

Apple Pay este disponibil in destule tari din Uniunea Europeana, dar si din spatiul SEE, iar in afta europei exista cam la fel de multe tari cu suport disponibil. Cea mai apropiata tara de Romania care are Apple Pay este Ucraina, acolo Apple reusind sa gaseasca intelegere de la banci pentru a lansa serviciul, insa la noi in tara inca nu e posibil asa ceva.