Apple Construieste un NOU Sediu MARE si foarte SCUMP

Apple a anuntat ca va incepe sa construiasca un nou sediu mare, si foarte scump, americanii dorind sa creeze si zeci de mii de noi locuri de munca.

apple sediu scump

Apple a anuntat astazi ca va construi un nou sediu mare si foarte scump in Austin, Texas, ca parte a unei initiative care va duce la crearea multor locuri de munca pentru americani. Cei de la Apple vor investi nu mai putin de 1 miliard de dolari pentru a construi acest nou campus in SUA, el urmand a crea cateva mii de locuri de munca pe tot teritoriul tarii pana in 2023.

Apple a afirmat ca a contribuit la crearea a 6000 de locuri de munca in 2018, si ca are 90.000 de angajati in 50 de state din intreaga SUA, inclusiv cei din magazinele sale. Pentru noul sediu de 1 miliard de dolari, cei de la Apple vor crea inca 20.000 de locuri de munca in SUA pana in 2023, deci vorbim despre investitii substantiale facute de catre americani.

Apple Construieste un NOU Sediu MARE si foarte SCUMP

Apple are deja cladiri de birouri in Austin, iar noul sediu va fi constuit la doar putin peste 1 KM de actualele birouri, 5000 de angajati urmand a incepe lucrul acolo cand va fi gata. Numarul angajatilor va creste la 15.000 de-a lungul timpului, deci planurile americanilor sunt destul de mari pentru dezvoltarea noului sediu, numarul de angajati urmand a creste intr-un ritm alert.

Apple today announced a major expansion of its operations in Austin, including an investment of $1 billion to build a new campus in North Austin. The company also announced plans to establish new sites in Seattle, San Diego and Culver City and expand in cities across the United States including Pittsburgh, New York and Boulder, Colorado over the next three years, with the potential for additional expansion elsewhere in the US over time.

Exact precum Apple Park, Apple vrea ca acest nou sediu sa functioneze in totalitate folosind energie regenerabila, si desigur ca va avea laboratoare pentru cercetare si dezvoltare. Planurile celor de la Apple sunt cel mai probabil gandite pentru a il impaca pe Donald Trump, si probabil pentru impeidica o crestere a preturilor de import pentru iPhone.

10 COMENTARII

  1. Sunt câteva informații trunchiate și false în articolul ăsta:
    “americanii dorind sa creeze si zeci de mii de noi locuri de munca”
    Adică scopul pe care îl urmărește Apple este să creeze zeci de mii de locuri de muncă?

    “Pentru noul sediu de 1 miliard de dolari, cei de la Apple vor crea inca 20.000 de locuri de munca in SUA pana in 2023.”
    Adică la noul sediu vor lucra 20.000 oameni ca noi angajați în sistemul muncii? Va angaja Apple încă 20.000 noi oameni odată ce vor construi noul sediu?

    Apple știe doar să umfle cifrele. Deschide un magazin cu 40 angajați și pe lângă magazin va apărea poate o florărie (cu 3 angajați), un vânzător de înghețată (2 angajați), un magazin de accesorii de smartphone-uri (20 angajați), etc.
    Apple va spune că a creat 40+3+2+20=65 noi locuri de muncă.

  2. Bravo lor. Bravo lor
    Sunt TOTAL anti produsele lor, care sunt muuuult prea scumpe pt ceea ce ofera
    DAR ca pasionat de marketing si profit, piete, produse, profil clienti etc etc
    BRAVO APPLE – cei mai tari
    Bravo si VW, Mercedes, Bmw, Kia, Renault, Undearmour, New Balance , Ray Ban, Adidas, Nike, One+ , HMD etc etc = firme care INTELEG PIATA
    Rusine : Opel, Peugeot, Ford chiar, GM, etc etc – care sunt in picaj pt ca sunt invechiti in gandire si nu inteleg generatia noua de cumparatori

  3. Mate 20 Pro costa 4500 lei versiune 128GB , la Apple echivalentul e iPhone Xs Max dar mai slabut de 64GB , 256 deja sare in 6800 lei , pai te duci la munte cu diferenta titele .