Prima Pagina iPhone Apple ACUZATA ca INCALCA Ordinul de INTERZICERE a Vanzarilor iPhone

Apple ACUZATA ca INCALCA Ordinul de INTERZICERE a Vanzarilor iPhone

Apple este acuzata ca incalca hotararea care ii interzice sa vanda telefoanele iPhone, iata ce spune Qualcomm despre actiunile americanilor.

5

apple ordin interzicere iphone

Acum 2 zile Qualcomm a reusit sa obtina un ordin pentru interzicerea vanzarilor de telefoane iPhone ale companiei Apple, doar in China deocamdata, dar lovitura e uriasa. O instanta de judecata din China i-a obligat pe cei de la Apple sa scoata telefoanele iPhone din vanzare, si sa opreasca importurile in tara, insa americanii au spus ca telefoanele raman in vanzare.

Acest lucru a fost confirmat si de catre Qualcomm, care a filmat angajati Apple vanzand telefoane in magazinele companiei, si s-a plans instantei ca hotararea sa nu e respectata. Desi Apple a dat de inteles ca noile modele de telefoane iPhone nu sunt afectate de catre aceasta hotarare, Qualcomm spune ca in realitate ea este incalcata de catre americani, si cere pedepsirea lor.

Apple ACUZATA ca INCALCA Ordinul de INTERZICERE a Vanzarilor iPhone

Apple nu a mai comentat aceasta acuzatie a celor de la Qualcomm, si va avea de dat explicatii in fata instantei de judecata, prin avocati, pentru incalcarea hotararii judecatoresti. In China, americanii risca cel mai probabil sa primeasca o amenda serioasa daca incalca intr-adevar hotararea judecatoreasca, dar si o posibila noua interdictie mai severa pentru vanzare.

After a court in China banned sales of Apple’s iPhone in that country, Qualcomm says the devices continue to be sold. Qualcomm says Apple continues to sell iPhones in China, breaching a recent court order. The chipmaker has presented evidence to the court in the form of a video showing iPhones being unboxed and sold.

E paradoxal cum atat de multe companii din China copiaza fara vreo restrictie produsele celor de la Apple, insa tot americanii ajung sa aiba interdictie impusa impotriva vanzarii. Indiferent de aceasta situatie, e clar ca Apple incepe sa aiba existenta complicata tot mai mult de catre cei de la Qualcomm, iar urmatorul pas e o interdictie de vanzare si in alte zone de pe glob.

Articolul anteriorHuawei P30 PRO. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Camerei UIMITOARE
Urmatorul articolIconic Heroes – jocurile iPhone si iPad cu cei mai populari eroi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.