iPhone XS. Vanzarile MICI CONFIRMATE de un Partener MAJOR al Apple

iPhone XS. Vanzarile MICI ale seriei de telefoane sunt confirmate de catre un partener major al companiei Apple, iata cat de mare e diferenta.

iphone xs vanzari mici

iPhone XS. Vanzarile mici inregistrate de catre seria de telefoane sunt confirmate de catre un partener foarte important al companiei Apple, mai exact cei de la Best Buy, care arata ca americanii nu prea au succes cu noile produse. Vorbim aici despre grafice privind popularitatea produselor in cursul ultimelor saptamani, iar dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, telefoanele din seria iPhone XS au scazut serios in ceea ce priveste vanzarile inregistrate.

iPhone XS. Best Buy este cel mai mare vanzator de telefoane iPhone separat de compania Apple, iar evolutia vanzarilor in cadrul acestui mare lant de magazine este un indicator foarte bun privind popularitatea telefoanelor. Incepand cu luna octombrie, vanzarile de telfeoane iPhone XS au scazut in mod constant, exceptand perioada Black Friday si Cyber Monday, semn ca aparitia iPhone XR a afectat serios interesul clientilor vis-a-vis de aceste modele de telefoane.

iPhone XS. Vanzarile MICI CONFIRMATE de un Partener MAJOR al Apple

iphone xs vanzari mici best buy

iPhone XS. In baza analizarii datelor furnizate de catre cei de la Best Buy, telefoanele iPhone XS au inregistrat o scadere de minim 2 ori a popularitatii, deci implicit a vanzarilor efective, iar asta doar in ultima luna si jumatate. Aceasta este o problema foarte mare pentru compania Apple, iar asta pentru ca telefoanele din seria iPhone XS au pornit foarte bine, si au generat vanzari insemnate, insa din pacate iata ca lucrurile nu merg bine pentru americani.

iphone xs vanzari mici best buy sua

iPhone XS. Evolutia negativa a vanzarilor iPhone la Best Buy este cea mai clara dovada a faptului ca seria de telefoane nu este cautata de catre clienti in numar chiar atat de mare precum si-ar dori compania Apple. Din pacate, Apple nu va mai anunta cifre efective privind vanzarile telefoanelor iPhone incepand cu T4 2018, deci nimeni nu va sti decat ceea ce calculeaza analistii, iar de aici are de pierdut cel mai mult chiar compania americana, avand in vedere toate aceste informatii privind iPhone XS.