Facebook Messenger. UPDATE cu NOUTATI Lansat Astazi

Facebook Messenger Actualizarea NOUA Lansata Telefoane 350230

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger are anuntate astazi o serie de noi schimbari pregatite pentru viitor, mai exact, acea interfata pe care multa lume o asteapta, dupa ce a fost implementata si retrasa. Cei de la Facebook spun ca vor dezactiva in mod gradual vechea interfata a Facebook Messenger in urmatoarele saptamani, iar aceast actualizare va ajuta la finalizarea procesului de schimbare.

We have a handful of new features we’re planning to introduce in the near future, such as colour gradients and a re-skinned interface. We will be rolling this version out gradually over the next few weeks – stay tuned, we’ll be back with more soon! This version includes several bug fixes and performance improvements. Thanks for using Messenger!

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

Articolul precedentFortnite. PROBLEMA ce a ENERVAT MULTI Jucatori
Articolul următorTUTORIAL: Instaleaza iOS 12.1.2 public beta 1 pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.