Fortnite. PROBLEMA ce a ENERVAT MULTI Jucatori

Fortnite. O problema noua care a enervat foarte multi jucatori genereaza discutii controversate pe intregul internet zilele acestea, iata ce se intampla.

fortnite infinity blade

Fortnite. Recent jocul a trecut printr-o serie de schimbari importante, avand lansat sezonul 7 cu foarte multe noutati, iar printre acestea se numara si implementarea, in premiera, a unei arme cu denumirea Infinity Blade. Stiti deja ca seria de jocuri Infinity Blade a fost retrasa din App Store de catre compania Epic Games, iar sabia a fost introdusa in Fortnite de catre americani, insa jucatorii nu sunt chiar atat de multumiti de aceasta schimbare.

Fortnite. Jucatorii care au inceput sa foloseasca sabia Infinity Blade se plang din cauza faptului ca aceasta are putere mult prea mare fata de ceea ce ar fi normal, lucru destul de neobisnuit de auzit de la oameni. Noua sabie Infinity Blade le permite jucatorilor din Fortnite sa isi dubleze viata cand iau arma in mana, le permite sa sara pe distante mult mai mari decat in mod normal, si le permite sa distruga mai usor cladiri, insa nu toata lumea este chiar atat de multumita.

Fortnite. PROBLEMA ce a ENERVAT MULTI Jucatori

Fortnite. Jucatorii sunt si mai nemultumiti de faptul ca aceasta arma foarte puternica face parte si din competitia Winter Royale, care are premii de 1 milion de dolari, foarte multi putand castiga foarte usor cu ajutorul ei. Nici cei care au folosit sabia in Winter Royale nu sunt multumiti de ceea ce aduce ea pentru Fortnite, iar asta deoarece au inceput sa fie atacati verbal de catre alti jucatori din cauza puterii foarte mari pe care o are aceasta arma oferita de catre Epic Games.

Frustration has also apparently been directed at the players who choose to use the blade in the Winter Royale. One user, who goes by “Xycik,” said their efforts prior to using the weapon had largely gone unnoticed, but they were now receiving “hate” from players who weren’t happy that Xycik won the second heat of the Winter Royale with the blade.

Fortnite. Avand in vedere ca Infinity Blade poate fi folosita de catre o singura persoana intr-un meci, aceasta are putere totala pana cand este doborata de catre ceilalti jucatori, dar nimeni altcineva nu o va mai putea prelua in acel meci. E interesant de vazut cum o simpla arma pentru Fortnite poate genera atat de multe probleme, in ciuda faptului ca aduce o foarte mare schimbare, in bine, pentru jucatori, asa ca va fi interesant de vazut ce va face Epic Games.