iPhone. Planul SECRET al Apple pentru Noile Modele

iPhone. Planul secret al companiei Apple pentru noile modele de telefoane ne arata cat de mult vor sa-si controleze smartphone-urile pe care le produc.

iphone modem apple

iPhone. Apple are un plan secret pentru a face viitoarele modele de telefoane mult mai usor de controlat, si mult mai “pe placul sau”, iar totul a pornit acum mai bine de un an de zile, cand a realizat ca nu are de ales. Cei de la Apple dezvolta in momentul de fata noi modem-uri pentru telefoane iPhone, dupa ce au renuntat la compania Qualcomm, iar cei de la Intel nu reusesc sa faca produse la fel de bune, frustrand multi din conducerea companiei americane.

iPhone. Apple lucra de ceva vreme la modemuri pentru telefoanele sale, insa recent a decis sa angajeze si mai multi ingineri pentru a accelera procesul de dezvoltare al componentelor, si a putea controla mai usor telefoanele. La fel precum in cazul procesoarelor din chip-urile seriei A, cei de la Apple vor sa aiba inclusiv modemuri facute in baza specificatiilor proprii, care ar functiona mult mai bine cu telefoanele iPhone, in comparatie cu cele actuale.

iPhone. Planul SECRET al Apple pentru Noile Modele

iPhone. Pana acum, compania Apple a nu a confirmat in vreun fel intentiile pe care le are vis-a-vis de telefoanele iPhone, insa intr-o recenta oferta pentru locuri de munca a dezvaluit foarte clar totul. Apple cauta ingineri care sa dezvolte modemuri GSM pentru telefoanele sale iPhone, insa are nevoie de foarte multe persoane pentru a putea spera sa aiba o asemenea componenta in telefoanele sale pana in anul 2023, in cel mai bun dintre cazuri.

Now Apple has provided the clearest evidence yet that it is working on one of the most complicated and expensive hardware ingredients in its devices: a cellular modem. In a job listing posted a week ago, which hasn’t previously been reported, the company said it is looking for a cellular modem systems architect to work in its San Diego office.

iPhone. Crearea de modemuri pentru telefoane le-ar oferi celor de la Apple control total si asupra functionalitatii GSM, avand deasemenea ocazia de a implementa functii noi fara a astepta dupa Intel. Desigur ca intregul proces de a crea modemuri pentru iPhone este extraordinar de complicat, si dureaza mult, asa ca temrenul de 2023 pentru implementarea lor ar putea fi unul mult prea optimist in comparatie cu realitatea producerii acestor componente.

6 COMENTARII

  1. Pai daca vor ei sa faca asa ceva…clar nu vor investi doar pt iphone ce este un produs ajuns la maturitate…probabil vor sa faca si pt ipad/macbook
    Nu m-ar mira sa vad viitorul 12″ Macbook cu ARM cu LTE apple

  2. Pai daca vor ei sa faca asa ceva…clar nu vor investi doar pt iphone ce este un produs ajuns la maturitate…probabil vor sa faca si pt ipad/macbook
    Nu m-ar mira sa vad viitorul 12″ Macbook cu ARM cu LTE apple

  3. Procesoarele Axx sunt facute pe licenta ARM . Sa vedem pe licente vor face modemurile , dupa ce au furat cat au putut tehnologie de la Qualcomm.
    Prevad alte multe procese – Apple e parallel cu lincentele pt echipamentele/tehnologii de comunicatii . Nu ca asta i-ar impiedeca sa fure cum au facut-o inca de la lansarea iPhone.

  4. Absolut totul pt ca nu aveau nici un fel de brevet . Apoi i-au platit pe din dos pe toti. Cauta informatii despre intelegerile ulterioare pe care le-au facut cu Ericsson, Nokia si multi altii.
    @Chwebacca – vad ca te-ai nascut mai tarziu si nu esti la curent. Si evolutiv, te-ai oprit la insideri LOL.

  5. Irelevant. In momentul se fata au succes si Microsoft se inneaca in propriile rateuri, minciuni si produse de toata jena.