iPhone XS. UMILESTE Telefoanele Android si in Noiembrie

iPhone XS. Si in cursul lunii noiembrie 2018 telefoanele Android raman inferioare celui produs de catre compania Apple, iata cat de mari sunt diferentele.

iphone xs umileste android

iPhone XS. Telefonul companiei Apple ramane si in noiembrie deasupra telefoanelor Android din lumea intreaga, diferentele fata de concurenta ramanand in continuare foarte mari pentru smartphone-urile americanilor. Vorbim acum despre performante, iar telefoanele iPhone XS sunt foarte departe deasupra telefoanelor Android in testele facute in luna noiembrie a anului 2018, asa cum s-a intamplat, de altfel, inclusiv in lunile anterioare, noul chip A12 Bionic oferindu-i un avantaj foarte serios.

iPhone XS. Telefoanele companiei Apple obtin scoruri de peste 350.000 de puncte in testele facute folosind aplicatia AnTuTu, ele fiind cu aproximativ 50.000 de puncte peste ceea ce inregistreaza telefoanele cu sistem de operare Android. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Huawei MATE 20 Pro domina telefoanele Android in materie de performante, in timp ce iPhone XS ramane peste toate telefoanele concurente, iar asta multumita companiei Apple si ingeniozitatii de care a dat dovada pana acum.

iPhone XS. UMILESTE Telefoanele Android si in Noiembrie

antutu performante telefoane android noiembrie 2018

iPhone XS. Desi nu este singurul model de telefon care are un chip cu procesor produs cu un proces de fabricatie de 7nm, telefonul celor de la Apple reuseste totusi sa fie net superior telefoanelor concurente disponibile de la competitorii Android. iPhone XS a depasit Huawei MATE 20 Pro si intr-un test recent care ne-a aratat ca 8 GB RAM sunt complet inutili intr-un telefon al carui sistem de operare nu poate sa-i administreze in mod eficient pentru a oferi performante de top.

iPhone XS. Judecand dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, e improbabil ca in viitorul apropiat vreun telefon Android sa aiba capacitatea de a depasi produsele celor de la Apple in materie de performante. Noul chip A12 Bionic se dovedeste a fi cu mult peste orice altceva au pregatit producatorii de telefoane Android, asa ca iPhone XS va incheia anul 2019 ca rege al smartphone-urilor, asa cum este si normal pentru un produs dezvoltat de catre compania Apple.

15 COMENTARII

  1. De apreciat performanța iPhone-ului, însă nu cred că simte careva lipsa de performanță la telefoanele cu Android chiar dacă au punctaj mai mic decât are iPhone.

  2. ai totusi nevoie si de un hardware pe masura…eu zic ca la Apple este de mare efect combinatia dintre hardware si software
    Alaturi bineinteles si de comunitate

  3. Defapt note 9 e mai rapid ca xsmax, tocami ce am văzut acum un test de viteză și note 9 a câștigat cu 17-5. Nu va mai luat după testele de antutu sau altele. In utilizarea zilnica note 9 distruge orice iPhone