Samsung GALAXY S10. Functia URIASA ce va fi INUTILA

Samsung GALAXY S10. O functie foarte importanta, care a fost confirmata pentru implementare, si care este foarte asteptata, va fi de fapt complet inutila.

Samsung GALAXY S10 inutil

Samsung GALAXY S10. O noua functie uriasa, si foarte asteptata, pentru telefoane mobile, va fi implementata de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga, insa din pacate ea urmeaza sa fie inutila. Anul acesta s-a discutat foarte mult despre implementarea 5G in telefoane mobile, si se pare ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa o aiba implementata, o noua confirmare venind astazi pentru acest lucru, dar ea va fi complet inutila pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10. Desi ideea de a avea 5G este grozava, din pacate pentru serie, ea va fi complet inutila in momentul lansarii, iar asta pentru ca oamenii nu vor avea unde sa o foloseasca pentru a se bucura, asa cum trebuie, de ea. Stiti deja ca in Europa, de exemplu, primele retele 5G vor fi lansate in primavara anului 2019, ele urmand a fi foarte putine la numar, si cu acoperire doar pentru anumite orase, Romania fiind inclusa printre tarile in care tehnologia va fi oferita.

Samsung GALAXY S10. Functia URIASA ce va fi INUTILA

Samsung GALAXY S10. Desi foarte multa lume va privi integrarea 5G in seria de telefoane telefoane ca o mare realizare, din pacate, realitatea este complet diferita, pentru ca e greu de spus daca primele retele vor fi compatibile cu aceasta serie. Nu se stie deocamdata ce fel de suport 5G va avea seria Samsung GALAXY S10, iar daca nu va fi limitat doar pentru Coreea de Sud, chiar si in versiunea internationala, atunci compatibilitatea va fi sigur limitata.

Samsung GALAXY S10. Mi-as dori sa pot testa 5G in 2019 in Romania pe un telefon care e vandut pentru toata lumea, insa nu cred ca aceasta serie va fi aceea care va aduce tehnologia pentru noi. Acestea fiind spuse, daca v-ati entuziasmat gandindu-va ca integrarea 5G in Samsung GALAXY S10 va va permite sa folositi telefonul inclusiv in retelele din Romania, atunci va recomand sa reveniti cu picioarele pe pamant si sa fiti mai rezervati.

46 COMENTARII

  1. Inutila la noi, vreo 2 ani tot 4,5G o sa fie baza! Si apoi, in 2019, de test, o sa fie doar in Bucuresti, banuiesc ca doar prin centru si la bani multi. Poate ne aducem aminte de 4G la inceputuri, nu ca acum merge beton…

  2. Inutila la noi, vreo 2 ani tot 4,5G o sa fie baza! Si apoi, in 2019, de test, o sa fie doar in Bucuresti, banuiesc ca doar prin centru si la bani multi. Poate ne aducem aminte de 4G la inceputuri, nu ca acum merge beton…

  3. El nu le-a folosit pentru că nu a avut dispozitiv cu 5G,dar cei care vor avea S10 le vor putea folosi.
    Mă rog … Strugurii sunt acri!

  4. Macar la anu iphone o sa pune niste super antene noi, revolutionare, ca sa avem si noi wi fi si 4g. Imi vine sa borrasc cand vad atata prostieee si atata hate.

  5. Cum altfel sa ceara niste bani? functii inutile…sau functii ce saracii le vor folosi peste 2-3 ani ca oricum nu au bani sa isi ia telefon anual

  6. Cata prostie e pe blogul asta…doi trei pupincuristi de ai adminului care atata la discutii inutile…daca scotea iphone 5G sareati toti ca e inovatie…prostii lumii ce sunteti de retarzi

  7. “…dar ea va fi complet inutila pentru toata lumea.”

    Functia va fi complet inutila pentru ca vor fi doar anumite orase care vor oferii 5G?
    – ar trebuii cumva ca Samsung sa ofere acum si antene pt 5G? daca nu vor fi in 2019 suficiente, atunci poate vor fi in 2020. Telefonul numai poate fi folosit in 2020 sau 2021?

    Functia va fi complet inutila pentru ca nu va fi putea fi folosita in Romania?
    -telefonul este vandut la nivel internation, nu totul se invarte in jurul Romaniei.

    Functia va fi complet inutila pentru ca va putea fi folosita doar in Coreea de Sud?
    -oare asa zic si cei din Coreea de Sud? ca functia este complet inutila?

  8. Functia va fi complet inutila pt ca iPhone nu o va avea pt inca vreo doi ani !!!
    BTW , am vazut retele 5G in vreo doua aeroporturi deja.

  9. Funcția nu este inutila și va fi un telefon de viitor!
    Dar se potrivește la fix designul cu vorba (fata arată ca dosul)!
    Exact ca dosul iPhone 7:)))

  10. Ar fi bine sa te intrebi in cate orase din Europa , utilizatorii de Samsung vor putea folosi 5G, pana cand in sfarsit va avea si iPhone un modem 5G.

  11. Paris CDG, London Heathrow . Nu am nici o experienta pt ca nu am un telefon 5G . Nici nu te poti conecta la ele cu telefon 4G – am incercat pe CDG . Insa iti inchipui ca retelele marcate 5G sunt in teste si vor fi operationale mult inainte ca tu si cei ca tine vor putea folosi una. Voi nu ati putut folosi nici 3G la 4-5 ani de la aparitie cand v-ati luat primul iPhone. Iar al doilea iPhone ramane fara baterie rapid pe 3G – LOL .
    Noi utilizatorii de Samsung le vom folosi in curand.

  12. In Europa va fi in cateva orase, deci banuiesc ca si pt acei oameni din acele orase, 5G este inutil.
    Pt cei din US sau din China sau din Coreea? si pt ei este inutil acest 5G?

  13. pai nu le-a folosit pentru ca minte…de unde stia ca exista 5G?
    Erau afise, postere mari?
    Sa fim seriosi..fara dispozitiv ,nu ai de unde sa stii ca exista

  14. Eu ma intreb cum de poti afla ca undeva exista 5G,daca nu ai dispoziitv compatibil care sa iti arate ca exista asa ceva

  15. Dubios pe unde mergi tu! Cam prin ce aeroport ai “vazut” tu retele 5G si ce ce le-ai “vazut”?

  16. la cum vorbesti e clar ca vorbeai despre familia ta
    Sa ne spui cum este sa folosesti 5G de la anul cand ti se va incinge telefonul
    Experienta placuta asa cum a fost si primul Samsung cu 4G