Samsung GALAXY S10. Functia URIASA ce va fi INUTILA

Samsung GALAXY S10. O functie foarte importanta, care a fost confirmata pentru implementare, si care este foarte asteptata, va fi de fapt complet inutila.

Samsung GALAXY S10 inutil

Samsung GALAXY S10. O noua functie uriasa, si foarte asteptata, pentru telefoane mobile, va fi implementata de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga, insa din pacate ea urmeaza sa fie inutila. Anul acesta s-a discutat foarte mult despre implementarea 5G in telefoane mobile, si se pare ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa o aiba implementata, o noua confirmare venind astazi pentru acest lucru, dar ea va fi complet inutila pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10. Desi ideea de a avea 5G este grozava, din pacate pentru serie, ea va fi complet inutila in momentul lansarii, iar asta pentru ca oamenii nu vor avea unde sa o foloseasca pentru a se bucura, asa cum trebuie, de ea. Stiti deja ca in Europa, de exemplu, primele retele 5G vor fi lansate in primavara anului 2019, ele urmand a fi foarte putine la numar, si cu acoperire doar pentru anumite orase, Romania fiind inclusa printre tarile in care tehnologia va fi oferita.

Samsung GALAXY S10. Functia URIASA ce va fi INUTILA

Samsung GALAXY S10. Desi foarte multa lume va privi integrarea 5G in seria de telefoane telefoane ca o mare realizare, din pacate, realitatea este complet diferita, pentru ca e greu de spus daca primele retele vor fi compatibile cu aceasta serie. Nu se stie deocamdata ce fel de suport 5G va avea seria Samsung GALAXY S10, iar daca nu va fi limitat doar pentru Coreea de Sud, chiar si in versiunea internationala, atunci compatibilitatea va fi sigur limitata.

Samsung GALAXY S10. Mi-as dori sa pot testa 5G in 2019 in Romania pe un telefon care e vandut pentru toata lumea, insa nu cred ca aceasta serie va fi aceea care va aduce tehnologia pentru noi. Acestea fiind spuse, daca v-ati entuziasmat gandindu-va ca integrarea 5G in Samsung GALAXY S10 va va permite sa folositi telefonul inclusiv in retelele din Romania, atunci va recomand sa reveniti cu picioarele pe pamant si sa fiti mai rezervati.