Samsung GALAXY S10. PRETUL mai MIC decat SPERAI

Samsung GALAXY S10. Pretul mai mic decat isi imaginau foarte multi fani a fost deja dezvaluit pentru toata lumea, si este o veste excelenta pentru 2019.

Samsung GALAXY S10 pret de vanzare

Samsung GALAXY S10. Ieri noua serie de telfeoane a avut dezvaluite in mod exclusiv pretul de vanzare, dar si data de lansare, iar surprizele sunt extrem de interesante pentru ca vin ca niste vesti foarte bune. Pretul Samsung GALAXY S10 va fi cu mult mai bun decat isi imagina foarte multa lume, iar asta in conditiile in care telefoanele se scumpesc an, dupa an, compania Samsung dorind totusi sa recupereze pierderile in vanzari suferite in cursul anului 2018.

Samsung GALAXY S10. Pretul versiunii standard a telefonului, care va avea ecran cu diagonala de 6.1 inch, va incepe de la doar 900 de euro, cu 200 de euro mai mic decat cel al iPhone XS, desi va avea un ecran mai mare. In cazul versiuni Plus a Samsung GALAXY S10, pretul va fi de cam 1000 de euro, adica din nou cu 200 de euro mai mic decat al iPhone XS Max, insa aici si ecranul va fi mai mic pentru produsul coreenilor, performantele fiind deasemenea inferioare.

Samsung GALAXY S10. PRETUL mai MIC decat SPERAI

Samsung GALAXY S10. Cu preturi de 900 de euro pentru modelul standard, si 1000 de euro pentru cel Plus, noua serie de telefoane va fi cu adevarat competitiva, nu doar in fata produselor Apple, ci si ale celor ale Huawei. Avand in vedere ca anul 2018 a fost unul foarte prost pentru cei de la Samsung, cu scaderi masive ale vanzarilor pentru seriile noi de telefoane, era de asteptat ca Samsung GALAXY S10 sa aiba parte de o lansare care sa atraga fanii, deci cu preturi bune.

Samsung GALAXY S10. Ieri ni s-a spus ca seria de telefoane va fi prezentata pe data de 20 februarie, in cadrul unei conferinte speciale organizate de catre coreeni, iar lansarea va avea loc pe 8 martie, dupa o sesiune de precomenzi. Samsung GALAXY S10 este una dintre cele mai importante serii de telefoane care va fi lansata in cursul anului 2019, iar conform datelor existente, va fi chiar prima premium care va ajunge pe piata de la un producator important in primavara anului viitor.