Windows 10. Microsoft face INCREDIBILUL Posibil

Windows 10. Microsoft face incredibilul posibil si le va oferi clientilor din lumea intreaga ceva ce nimeni nu credea ca va avea prea curand, iata schimbarea.

windows 10 asistent asistent cortana

Windows 10. Microsoft va face posibil ceva ce parea complet incredibil, iara sta pentru ca a avut grija sa copieze cateva dintre strategiile Apple de a forta clientii sa foloseasca doar ceea ce le este oferit prin sistemul sau de operare. Mai exact, acum apar primele dovezi care ne arata ca Windows 10 ar putea permite inlocuirea asistentului personal Cortana cu un altul, fie ca e vorba de Alexa, Google Assistant, sau orice ar mai putea fi disponibil pentru calculatoare cand va fi oferita functia.

Windows 10. Un foarte cunoscut leaker de informatii despre functiile noi pregatite de catre Microsoft a dezvaluit faptul ca in momentul de fata este testata o functionalitate care permite inlocuirea Cortana cu alti asistenti personali. Mai exact, utilizatorii ar putea activa asistentul personal Alexa, care e oricum integrat in anumite calculataore cu acest sistem de operare, prin simpla rostire a denumirii sale, aplicatia dedicata din calculatoare fiind automat deschisa pentru utilizare.

Windows 10. Microsoft face INCREDIBILUL Posibil

Windows 10. In diverse versiuni beta ale sistemului de operare au existat deja dovezi care sugerau faptul ca Microsoft ar fi interesata sa separe Cortana de sistemul de cautare disponibil in calculatoare. Eliminarea Cortana din anumite functii ale Windows 10 este doar o noua dovada a faptului ca asistentul personal nu e chiar atat de iubit de catre clienti, si ca Microsoft cauta metode de a-l cam face uitat.

Windows 10. Cortana a fost intotdeauna promovata de catre Microsoft ca un raspuns pentru Siri, insa niciodata n-a existat acceptare totala din partea clientilor, in principal din cauza functionalitatii limitate a software-ului. Combinand asta cu faptul ca nu recunoaste foarte bine comenzile vocale, Cortana din Windows 10 nu a avut parte de o existenta prea usoara, iar asta pare sa-i motiveze pe cei de la Microsoft sa-si regandeasca sistemul pentru a oferi functionalitate mai utila pentru consumatori.