Android. Functie NOUA pe care o vei DORI in iOS

Android. O functie noua care este implementata de catre compania Google aduce o schimbare foarte utila pe care multi utilizatori o vor dori sigur si in iOS.

android chrome

Android. O noua si foarte utila functie este pregatita pentru acest sistem de operare dezvoltat de catre compania Google, ea urmand a aduce o schimbare pe care multi dintre utilizatori o doreau de mult. Mai exact, vorbim despre o schimbare implementata pentru Google Chrome din sistemul de operare Android, o aplicatie nativa, prezenta in orice telefon cu acest sistem de operare, ea urmand a permite in curand inchiderea tuturor tab-urilor cu o singura apasare de buton.

Android. Aceasta functie exista deja in Google Chrome pentru iOS, insa nu si in versiunea pentru sistemul de operare al Google, ceea ce este destul de ciudat, din moment ce atentia trebuia sa fie concentrata acolo. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca un nou buton pentru inchiderea tuturor tab-urilor din Google Chrome, pentru Android, va fi implementat, aducand browserul la acelasi nivel cu ceea ce exista pentru sistemul de operare iOS, dar numai in aceasta aplicatie.

Android. Functie NOUA pe care o vei DORI in iOS

Google Chrome Android tab

Android. Desi Google Chrome are aceasta functie, browserul nativ Safari al iOS nu are vreun buton care sa permita inchiderea tuturor tab-urilor dintr-odata, ci impune inchiderea lor manuala. Desi cei de la Google s-au gandit la o functie utila pentru cei care folosesc Android, Apple inca mai are de lucru pana sa ajung la o concluzie similara, desi foarte multi utilizatori si-ar dori sa poata controla tab-urile din browserul Safari la fel de usor.

Android. In multe situatii vedem ca aplicatiile pentru iOS, dezvoltate de catre Google, au functii pe care nu le vedem in aplicatiile native pentru sistemul de operare propriu al celor din Mountain View. Aceasta strategie a Google a enervat, de-a lungul timpului, unii utilizatori, Android fiind lasat “mai la urma” de catre companie, insa tare bine ar fi daca Apple ar invata ceva de aici si ar implementa deasemenea o functie similara si pentru Safari, nu ?

4 COMENTARII

  1. In primul rand este o concluzie gresita. Daca se tine apasat pentru o secunda pe switcherul din Safari, atunci se pot inchide toate taburile deodata. Daca imi aduc bine aminte, am invatat treaba asta chiar de pe acest blog…

  2. Iar “cel chel” a facut toate telefoanele iPhone pana in prezent. Personal ma simt satisfacut sa folosesc un astfel de telefon. Hateri sunt si vor exista mereu. Inovatori, mai rar

  3. Pt a face aceste schimbari Apple are nevoie de oameni capabili si nu de participanti la parade. Sper sa l dea afara si pe el si pe cel chel pt ca aproape au distrus Apple.