LENOVO Lanseaza Telefonul cu 12 GB RAM ce INTRECE iPhone XS

LENOVO. Compania chinezeasca a lansat telefonul care are 12 GB RAM DDR4, insa intrece deasemenea telefoanele iPhone XS in materie de performante.

LENOVO z5

LENOVO. Unul dintre cunoscutii producatori de electronice a lansat astazi primul telefon cu 12 GB RAM DDR4 din istorie, acesta urmand a avea si un chip Qualcomm Snapdragon 855, si performante pe masura asteptarilor. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca acest nou model de telefon al chinezilor, probabil, Lenovo Z5s Ferrari SuperFast, este o bestie in materie de performante, LENOVO intrecand cu mult compania Huawei, care ramane in top pana cand telefonul va ajunge pe piata.

LENOVO. Noul model de smartphone va fi pus in vanzare abia in 2019, cand vor fi disponibile si noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, si ar urma sa fie primul telefon care vine cu un asemenea chip integrat. Cu un scor AnTuTu de 368440 puncte, noul telefon al celor de la LENOVO intrece iphone XS cu 12.000 de puncte, si devine regele telefoanelor in materie de performante, cel putin in acest test sintetic, asa ca ramane de vazut ce zice Geekbench.

LENOVO Lanseaza Telefonul cu 12 GB RAM ce INTRECE iPhone XS

LENOVO z5 pro iphone xs

LENOVO. Cei 12 GB RAM permit scrierea de date la viteze de pana la 4266 Mbps, iar asta contribuie serios la scorul obtinut in testul de performante, insa desigur ca si noul chip Snapdragon 855 si-a adus aportul intr-o mare masura. Noul chip Qualcomm Snapdragon 855 va ajunge in multe modele de smartphone-uri in urmatoarele luni, de la Samsung si pana la Huawei, foarte multi producatori fiind dornici sa integreze componentele in dispozitivele proprii.

LENOVO. Pretul celui mai scump model al seriei Z5 PRO anuntata cu chip Snapdragon 855 va fi de 700 de dolari in China, adica un adevarat chilipir fata de iPhone XS, care costa cu 400 de dolari mai mult, si are performantele deja depasite, teoretic. LENOVO a anuntat astazi o serie extrem de interesanta de telefoane, iar daca ele vor ajunge la preturi similare si in alte zone de pe glob, atunci ar putea concura serios cu restul moldelelor de pe piata.

7 COMENTARII

  1. mai asteptam sa vedem pe altii cum testeaza,ca asa in niste poze si samsung depasea si oppo etc…dar chiar si asa…ai nevoie de 4 ori mai mult ram sa depasesti un XR ?!

  2. mai asteptam sa vedem pe altii cum testeaza,ca asa in niste poze si samsung depasea si oppo etc…dar chiar si asa…ai nevoie de 4 ori mai mult ram sa depasesti un XR ?!