Cutia HomePod Transformata intr-o BOMBA de un fost Inginer NASA

HomePod a avut cutia transformata intr-o bomba de catre un fost inginer al NASA, iata de ce a recurs la o metoda atat de extrema pentru a o modifica.

homepod bomba

Un fost inginer al NASA a gasit o solutie inedita pentru a se lupta cu hotii care fura coletele cu produsele livrate in urma achizitiilor online facute in SUA, iar povestea sa intreaga e mai jos. Folosindu-se de experienta acumulata in ani si ani de construit diverse gadget-uri, inclusiv pentru NASA, inginerul a creat un dispozitiv cu care a reusit sa infranga hotii.

Mai exact, el a transformat cutia unei boxe HomePod intr-o bomba cu “sclipici”, ea fiind urat mirositoare in acelasi timp, totul necesitand cateva luni de dezvoltare. In cutie a fost plasata o placa Arduino care controla patru telefoane mobile ce erau pornite pentru a inregistra tot ceea ce se intampla in jurul lor daca acea cutie era ridicata si mutata.

Cutia putea fi monitorizata prin GPS-ul telefoanelor, ea fiind recuperata in acest mod de catre inginer, insa abia dupa ce a fost declansata de catre un hot care a furat-o din fata casei. Intreaga poveste e foarte interesanta, insa poate putin cam exagerata pentru ceea ce ar face un om normal pentru a prinde un hot.