BANCA Transilvania isi Informeaza cu o Alerta Oficiala de ULTIMA ORA Clientii din Romania

BANCA Transilvania a decis sa-si informeze clientii din Romania cu o alerta oficiala de ultima ora privind o serie de probleme extrem de grave.

BANCA Transilvania Informeaza Alerta Oficiala ULTIMA ORA Clientii Romania

BANCA Transilvania, de foarte departe cea mai mare banca din Romania si una dintre institutiile financiare cele mai mari din Europa de Est, a emis o noua alerta oficiala de ultima ora, care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania. BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre una dintre problemele curente cele mai mari, care din pacate afecteaza un numar foarte mare de oameni, iar asta pentru ca vorbim despre fraudele care pot lasa romanii fara multi bani.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre reclamele care promoveaza investitii cu castiguri rapide, iar asta pentru ca aceasta este una dintre cele mai des folosite metode de fraudare a romanilor, pentru a li se fura rapid banii. BANCA Transilvania spune ca aceste fraude sunt promovate prin intermeidul retelelor de socializare, inclusiv WhatsApp, totul fiind gandit intr-un asemenea mod incat oamenii sa fie usor convinsi de faptul ca pot castiga rapid bani.

BANCA Transilvania isi Informeaza cu o Alerta Oficiala de ULTIMA ORA Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca totul este 100% fals, indiferent de modul de prezentare, adica simple imagini cu promisiuni marete, sau clipuri video cu personalitati, in vasta majoritate a cazurilor aceste afiind deepfake, adica false. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania ne spune sa nu ne lasam pacaliti de persoane care ne suna si se dau drept persoane ale bancii, pentru a ne cere diverse date personale, recomandandu-ne sa nu dezvaluim nimic prin telefon.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca nu ar trebui sa instalam niciun fel de aplicatii in telefoane sau calculatoare, daca ni se cere acest lucru prin SMS, telefon, sau retele de socializare, pentru ca ele sunt folosite pentru furtul banilor. Metodele preferate de cei care vor sa ne fure banii, implica instalarea unor aplicatii care ne controleaza dispozitivele, iar asa se fura banii din conturi, bani pe care BANCA Transilvania de cele mai multe ori nu ii poate recupera.

BANCA Transilvania are pe website-ul sua o varietate de informatii care ne pot ajuta sa evitam sa devenim victimele celor care nu vor decat sa ne faca rau, asa ca merita sa va uitati la acele informatii disponibile pentru toata lumea.