Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, CUM vor ARATA Telefoanele

Samsung GALAXY S10. Cum arata telefoanele pregatite de catre Samsung puteti vedea in aceste imagini, noul design fiind surprinzator de interesant.

Samsung GALAXY S10 final

Samsung GALAXY S10. Daca inca erai curios sa afli cum vor arata telefoanele pregatite pentru lansare de catre compania coreeana, ei bine, iata ca astazi le vedem in exclusivitate multumita schitelor obtinute pentru ele. Trei modele ale Samsung GALAXY S10 sunt pregatite pentru lansare in momentul de fata la nivel global, iar in acest articol vedem doua dintre ele, adica modelul standard, si modelul care va avea ecran Plus, adica exact cele mai populare.

Samsung GALAXY S10.  Versiunea standard va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, plus o perforatie in ecran pentru a fi inclusa camera frontala, in timp ce versiunea Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch. Ambele vor avea margini foarte subtiri pentru ecran, seria Samsung GALAXY S10 fiind gandita pentru a se apropia cat mai mult de ceea ce lanseaza multi dintre producatorii chinezi in momentul de fata, adica telefoane cu ecrane fara margini.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, CUM vor ARATA Telefoanele

Samsung GALAXY S10 arata final

Samsung GALAXY S10. Atat modelul standard, cat si cel PLus vor avea design-uri aproximativ identice, diferenta principala fiind facuta de catre perforatia din ecran, pentru ca primul va avea o singura camera frontala, iar al doilea, doua. Separat de asta, puteti vedea ca si in carcasa exista cel putin o camera tripla in fiecare dintre cele doua modele ale Samsung GALAXY S10, desi se zvoneste ca modelul Plus ar putea avea, de fapt, chiar o camera quad.

Samsung GALAXY S10 design final

Samsung GALAXY S10. Ca sa fiu complet sincer, design-ul pe care il vedem acum pentru cele doua modele de telefoane arata cu mult mai bine decat cel folosit pentru actuala serie Samsung GALAXY S9, care nu prea are succes. Samsung GALAXY S10 va fi prezentat pe data de 20 februarie 2019, conform celor mai recente zvonuri, si va fi lansat undeva prin martie, iar preturile ar trebui sa fie extrem de apropiate de cele ale seriei actuale.