Apple. Livreaza iPad Pro INDOITE, dar spune ca e NORMAL

Apple. Unele tablete iPad Pro 2018 sunt livrate deja indoite catre clientii companiei, insa aceasta spune ca totul e perfect normal, si nu e un defect.

apple ipad pro indoit

Apple. Un nou scandal se prefigureaza la orizont pentru compania americana, care a recunoscut astazi faptul ca tabletele iPad Pro 2018 pot fi livrate indoite catre clienti, dar ca e normal. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca unele modele ale iPad Pro 2018 pot ajunge usor indoite la clientii care le-au cumparat, insa Apple spune ca acesta nu ar fi un defect al produsului.

Apple. Compania spune ca indoirea e rezultatul procesului de fabricatie al produsului, si ca tableta in sine n-ar trebui sa aiba functionalitatea afectata in vreun fel de faptul ca este indoita. Apple spune ca aceasta nu este un defect care sa justifice inlocuirea tabletelor in baza garantiei, deci daca ati cumparat una asa, s-ar putea sa nu veti norocul de a primi una dreapta, normala.

Apple. Livreaza iPad Pro INDOITE, dar spune ca e NORMAL

apple ipad pro 2018 indoita

Apple. Problema este ca tabletele care nu sunt livrate indoite de catre companie, se indoaie in utilizarea obisnuita, iar asta pentru ca sunt mult prea fragile, dar americanii nu vor sa recunoasca asta. Desigur ca nu e absolut deloc normal ca o tableta iPad Pro 2018 de 1000 de euro sa fie livrata gata indoita pentru client, insa cine altcineva decat Apple putea spune ca aceasta anormalitate e de fapt ceva normal ?

Apple has confirmed that some of its 2018 iPad Pros are shipping with a very slight bend in the aluminum chassis. But according to the company, this is a side effect of the device’s manufacturing process and shouldn’t worsen over time or negatively affect the flagship iPad’s performance in any practical way. Apple does not consider it to be a defect.

apple ipad pro 2018 indoita probleme

Apple. Compania a facut un nou produs cu un defect, chiar din fabrica, si xact precum in cazul iPhone 6 Plus, care se indoia in timpul utilizarii, inclusiv iPad Pro are aceasta problema. Ca sa fiu sincer, situatia in sine este penibila pentru cei de la Apple, mai ales ca vorbim de o companie care spune ca e foarte atenta la detaliile produelor sale, dar livreaza tablete foarte scumpe, deja indoite, si spune ca e normal.