Samsung GALAXY S10. Modelul EXCLUSIV pe care NU-l poti Cumpara

Samsung GALAXY S10. Acesta este modelul exclusiv pe care nu-l poti cumpara din Romania, compania Samsung lansand o versiune pe care toata lumea o doreste.

Samsung GALAXY S10 exclusiv

Samsung GALAXY S10. Un mode exclusiv pe care nu-l poti cumpara este pregatit pentru lansare de catre compania coreeana, iar asta tot auzim de cateva luni bune, si dezamagirea se va transforma in realitate foarte curand. Vorbim despre acel model special al Samsung GALAXY S10, care are numele de cod Beyond X, el fiind creat cu conectivitate 5G, dar si un ecran imens, care are diagonala de 6.7 inch, insa din pacate nu va fi vandut chiar oriunde.

Samsung GALAXY S10. Acest model special al telefonului va fi vandut doar in SUA si Coreea de Sud de catre cei de la Samsung, tari in care vor si exista retele 5G pe care sa poata fi folosit de catre clienti. Acest model special al Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea o camera frontala 3D, dar tehnologia va fi integrata inclusiv in camera principala, ceva ce foarte multa lume asteapta inclusiv pentru viitoarele modele de telefoane iPhone ale Apple.

Samsung GALAXY S10. Modelul EXCLUSIV pe care NU-l poti Cumpara

Samsung GALAXY S10. Aceasta versiune speciala a telefonului va avea aproximativ aceleais componente interne precum celelalte modele comerciale, exceptand bateria, care va fi de capacitate mai mare, si probabil spatiul de stocare. In afara de aceste mici diferente, acest model Plus al Samsung GALAXY S10 va fi extrem de interesant, insa cel mai probabil va avea si un pret de vanzare mare, mai mult ca sigur apropiat de cel al iPhone XS Max.

Samsung GALAXY S10. Din ceea ce am aflat pana acum, prezentarea noii serii de telefoane este programata pentru ziua de 20 februarie, iar vanzarile ar trebui sa inceapa in data de 20 martie. Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba preturi care incep de pe la cam 800 de euro in Europa, iar daca modelul Beyond X va ajunge aici, atunci ar putea costa chiar si 1200 de euro, un pret foarte mare, dar probabil pe deplin justificat.

3 COMENTARII

  1. Un preț mare :)))) am plătit pe x anul trecut 1200£ :))) anul asta am plătit pe xs 1350£ și ????? Este un X cu upgrade la Soft și face același kkt!!!!!