iOS 12. Noile Animatii Pentru Telefoanele iPhone

iOS 12. Noi animatii pentru telefoanele iPhone au fost implementate de catre compania Apple incepand cu versiunea 12.1.2, ele urmand a ajunge si in 12.1.3.

ios 12 animatii iphone

iOS 12. Incepand cu versiunea iOS 12.1.2 compania Apple a implementat noi animatii pentru telefoanele vandute in China, iar asta pentru ca are unitatile interzise la vanzare acolo. Qualcomm a reusit sa obtina o interdictie pentru vanzarea telefoanelor iPhone in China, iar animatiile noi implementate in iOS 12.1.2 ar trebui sa rezolve problemele, desi Qualcomm nu prea e de acord cu asta.

iOS 12. Aceleasi animatii se regasesc inclusiv in iOS 12.1.3, care a fost lansat la nivel global de catre cei de la Apple, iar asta pentru ca problemele se extind acum in Germania. Qualcomm este foarte hotarata sa scoata telefoanele iPhone din vanzare in toate tarile in care poate face asta, si pare sa aiba succes destul de mare in a-si indeplini obiectivele.

iOS 12. E posibil ca toate aceste schimbari sa fie doar inceputu, deoarece Apple inca nu ii multumeste pe cei de la Qualcomm cu modificarile pe care le-a facut in sistemul sau de operare.