Samsung GALAXY S10. Functia COPIATA de la Pixel 3

Samsung GALAXY S10. O noua functie copiata de la Google Pixel 3 este anuntata pentru lansare impreuna cu noul telefon al coreenilor, iata ce va aduce.

Samsung GALAXY S10 pixel 3

Samsung GALAXY S10. O functie speciala copiata de la Google Pixel 3 este pregatita pentru a fi implementata in telefoanele companiei coreene, ea aducand ceva ce foarte multi fani vor aprecia fara vreun dubiu. Stiti probabil ca in Google Pixel 3 a fost implementata o noua functie pentru camera care are denumirea Night Sight, ei bine pentru Samsung GALAXY S10 este preluata aceasta functie, insa va avea denumirea Bright Night, dar ideea de baza e aceeasi.

Samsung GALAXY S10. Folosind aceasta noua functionalitate utilizatorii telefonului vor avea posibilitatea de a inregistra poze mult mai clare si mai bune in conditii de luminozitate foarte scazuta. Desi multi producatori au functii de acest gen, Google Pixel 3 o are pe cea mai buna dintre ele, iar Samsung GALAXY S10 urmeaza sa o copieze deoarece pana in prezent nu a avut parte de o functie care sa ofere o calitate atat de buna pentru poze facute noaptea.

Samsung GALAXY S10. Functia COPIATA de la Pixel 3

Samsung GALAXY S10 google pixel 3

Samsung GALAXY S10. Dovada implementarii acestei noi functii vine din codul sursa al Android 9, One UI avand denumirea Bright Night introdusa in cod, desi deocamdata functia in sine nu e vizibila pentru vreun utilizator. In codul sursa al Android 9 se mentioneaza faptul ca aceasta functie pentru Samsung GALAXY S10 are menirea de a face pozele mai luminoaste in conditii de luminozitate scazuta, ea combinand mai multe imagini intr-una pentru a realiza asta.

Samsung GALAXY S10. Desi aceasta functie e vizibila in codul sursa al sistemului de operare Android 9, e improbabil ca ea sa fie disponibila si pentru alte modele lansate inaintea celui asteptat de catre toata lumea. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in ziua de 20 februarie a anului viitor, in timp ce vanzarile vor incepe in data de 8 martie, iar pana atunci vom afla cu siguranta si multe alte detalii importante in legatura cu el.

2 COMENTARII

  1. Frumos ! De ce zici că e copiata ? Odată ce vine cu android 9 care e făcut de google. Sunteți geloși că Apple nu o are ?