Huawei. ANUNTUL UIMITOR Facut pentru Craciun

Huawei. Un anunt uimitor este facut pentru Craciun de catre compania chinezeasca, iata ce a anuntat cu privire la telefoanele pe care le vinde la nivel global.

huawei telefoane

Huawei. Un anunt uimitor a fost facut de Craciun de catre compania chinezeasca, ea luand prin surprindere intreaga lume in 2018, asa ca era normal sa faca acelasi lucru inclusiv in acest final de an. Mai exact, Huawei a confirmat recordul de 200 de milioane de smartphone-uri vandute in cursul anului 2018 in lumea intreaga, ceva ce cam toata lumea se astepta sa auda, avand in vedere ascensiunea fulminanta in vanzari inregistrata de catre chinezi in ultimele 12 luni.

Huawei. Compania anuntase ca pana de Craciun va inregistra vanzari de 200 de milioane de smartphone-uri la nivel global, iar acest lucru s-a realizat, compania creditand succesul seriilor Huawei P20, Huawei Mate 20, si Honor 10, un brand separat vandut tot de ea. Cu 153 de milioane de smartphone-uri vandute in 2017, compania Huawei a reusit sa creasca uimitor in anul 2018, depasindu-si recordul precedent cu nu mai putin de 30%, dupa ce a reusit sa intreaca si Apple inca de la inceputul S2 2018.

Huawei. ANUNTUL UIMITOR Facut pentru Craciun

Huawei. Desi inca de la inceputul anului au aparut diverse acuzatii pentru compania chinezeasca din partea americanilor, acestia spunand ca produsele sale sunt un risc pentru siguranta nationala a multor tari, dar asta n-a prea contat. Vanzarile telefoanelor Huawei au crescut in mod constant la nivel global, iar pe final de an 2018 e foarte posibil sa fi intrecut inclusiv compania Apple, care a inregistrat vanzari tot mai proaste pentru produsele sale, la nivel global.

In the global smartphone market, Huawei has gone from being dismissed as a statistical ‘other’ to ranking among the Top 3 players in the world.

Huawei. Compania anuntase inclusiv ca va lansa un telefon special cand va anunta acest record impresionant, insa deocamdata nu a mai spus ceva in legatura cu asta, dar probabil vom afla mai multe despre el in zilele urmatoare. Huawei este marea revelatie a anului 2018 in domeniu IT, iar asta in conditiile in care piata smartphone este intr-un trend descendent la nivel global, insa chinezii au reusit sa mearga “impotriva curentului”, ceea ce facea si Aple candva.