Huawei P30. Specificatii UIMITOARE Dezvaluite

Huawei P30. Specificatii uimitoare sunt dezvaluite astazi pentru noile modele de telefoane pe care foarte multi dintre fani le asteapta de ceva timp.

Huawei P30 camera

Huawei P30. Fratele mai mic al versiunii Pro are specificatii uimitoare dezvaluite inainte ca Huawei sa il lanseze in mod oficial, noul model de telefon telefon urmand a concura serios cu telefoanele competitoare de pe piata. Huawei P30 este un model de clasa medie in oferta celor de la Huawei, fiind plasat intre cele Lite si cele Pro, iar asta inseamna ca va avea cate putin din fiecare, dar date dezvaluite astazi anunta o camera impresionanta pregatita pentru el.

Huawei P30. Conform cunoscutului leaker Evan Blass, evleaks, noul model de telefon urmeaza sa fie lansat de catre chinezi cu o camera tripla, nu una quad, asa cum este cea care va fi integrata in modelul Pro. Evan Blass sustine ca Huawei P30 urmeaza sa aiba o camera tripla cu rezolutie de 40 de megapixeli in senzorul de imagine precinpal, zoom losless de pana la 5X, dar si o camera frontala cu rezolutie de 24 de megapixeli, uriasa pentru un telefon.

Huawei P30. Specificatii UIMITOARE Dezvaluite

Huawei P30. Desi aceste specificatii sunt pentru versiunea standard, este foarte posibil ca versiunea Pro sa aiba deasemenea specificatii similare, ba chiar mai bune, iar asta pentru ca de obicei camerele nu difera foarte mult. In aceasta idee, versiunea Pro a Huawei P30 ar trebui sa aiba un senzor de imagine suplimentar integrat, dar in rest combinatia de senzori de imagine ar trebui sa fie foarte apropiata, iar telefoanele ar putea ajunge iar in topul cu cele mai bune camere.

https://twitter.com/evleaks/status/1076118187257876480

Huawei P30. In comparatie cu versiunea Pro, telefonul ar putea avea un senzor de imagine in minus, dar ar trebui sa aiba acelasi chip Kirin 980/990, 6 – 8 GB de memorie RAM, plus un ecran LCD in locul celui OLED. Ambele telefoane din seria Huawei P30 ar trebui sa fie lansate unde vaprin primavara anului viitor, insa deocamdata nu a fost anuntata vreo posibila data la care ele ar urma sa ajunga pe piata, desi martie e o perioada posibila.