Samsung GALAXY S10. Functie in PREMIERA pe Telefoane

Samsung GALAXY S10. O noua functie va fi oferita in premiera pentru telefoanele coreenilor, iata ce schimbare importanta va aduce pentru toti clientii modelelor.

Samsung GALAXY S10 inedit

Samsung GALAXY S10. O noua functie in premiera este pregatita pentru telefoanele mobile de catre compania coreeana, ea dorind sa le ofere clientilor ceva ce alte telefoane premium nu au oferit. Vorbim despre o functie care este legata de camera frontala a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, acestea urmand a avea o perforatie in care camera frontala va fi integrata, Samsung dorind sa stea departe de trend-ul decupajelor, iar aceasta e solutia.

Samsung GALAXY S10. Pentru ca vorbim despre o schimbare importanta pentru modul in care arata si functioneaza telefoanele coreenilor, camera frontala va avea in inel iluminat integrat de catre coreeni, iluminarea sa facandu-se in anumite conditii. Mai exact, atunci cand camera este pornita, acest ecran va fi iluminat, precum puteti vedea in imaginile de mai jos, Samsung GALAXY S10 urmand a le spune clientilor ca este folosita camera frontala pentru a inregistra imagini.

Samsung GALAXY S10. Functie in PREMIERA pe Telefoane

Samsung GALAXY S10. Se pare ca iluminarea camerei frontale este deasemenea facuta si in momentele in care este facuta recunoasterea faciala deci vorbim despre o functionalitate extinsa oferita prin ele. Desigur ca recunoasterea faciala va fi disponibila doar in modelul Plus al seriei Samsung GALAXY S10, asa ca nu toate telefoanele vor beneficia de aceasta functionalitate speciala care nu exista si in alte modele de telefoane premium existente in acest moment pe piata.

Samsung GALAXY S10. In imaginile de mai sus aveti exemplificat modul in care urmeaza sa functioneze acest sistem pe noua serie de telefoane, ideea in sine fiind inedita, si cu siguranta va atrage atentia multora. Dupa cum probabil stiti deja, seria de telefoane Samsung GALAXY S10 va fi lansata de catre compania Samsung in primavara anului viitor, prezentarea fiind programata pe 20 februarie, lansarea in magazine urmand a avea loc pe 8 martie, daca planurile se vor respecta.