Samsung GALAXY S10. SURPRIZA de Craciun, vine cu 2 Ecrane ?

Samsung GALAXY S10. In prima zi Craciunului aflam despre o surpriza uriasa pregatita pentru clientii din lumea intreaga, iata ce ar urma sa ofere compania Samsung.

Samsung GALAXY S10 carcasa

Samsung GALAXY S10. In prima zi Craciunului vine o surpriza foarte mare pentru cei care asteapta lansarea noilor modele de telefoane ale companiei Samsung, iar la asta ceva chiar nimeni nu se astepta. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S10 ar putea fi lansat cu nu mai putin de 2 ecrane de catre compania coreeana, iar daca va uitati la imaginea de mai jos veti intelege foarte simplu de ce spun asta, unul dintre ele urmand a fi integrat intr-o noua carcasa.

Samsung GALAXY S10. Ceea ce vedeti mai jos este o carcasa de protectie pentru telefon care ar urma sa fie pusa in vanzare pentru clientii interesati, iar ea ar avea un al doilea ecran capabil sa afiseze informatii. Aceasta carcas s-ar conecta cu Samsung GALAXY S10 prin Bluetooth, cel mai probabil, si ar permite afisarea unor informatii despre notificari, ar putea afisa imagini perosnalizate, insa totul doar alb-negru, deoarece vorbim despre un ecran e-Ink.

Samsung GALAXY S10. SURPRIZA de Craciun, vine cu 2 Ecrane ?

Samsung GALAXY S10 carcasa 2 ecrane

Samsung GALAXY S10. Partea interesanta este ca brevetul de inventie descrie folosirea unor ecrane atat pentru partea din spate a carcasei, cat si pentru partea din fata, dar e greu de spus cat de util ar fi asa ceva. O carcasa de un asemenea gen ar fi si foarte scumpa pentru cei interesati sa o cumpere, iar doar din acest motiv e foarte improbabil ca ea sa fie lansata cu mai mult de un ecran de catre companie, insa chiar si asa, ar fi foarte utila pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 carcasa telefoane 2 ecrane

Samsung GALAXY S10. Aceasta nu ar fi prima carcasa de acest gen disponibila pentru telefoane mobile, insa ar fi prima de la un producator atat de important, sansele ca ea sa fie lansata fiind deocamdata destul de mici. Totusi, pentru ca e Craciunul, orice e posibil, si daca Samsung vrea intr-adevar sa uimeasca intreaga lume cu telefoanele sale, atunci e foarte posibil sa ofere ceva ce niciun alt producator nu are pentru clienti in acest moment.

8 COMENTARII