iPhone XR a fost Favoritul Utilizatorilor Android in Perioada Sarbatorilor

iPhone XR s-a dovedit a fi favoritul utilizatorilor Android in perioada finalului de an, un numar tot mai mare dintre acestia alegand acest model al Apple.

iPhone XR android

iPhone XR a fost favoritul utilizatorilor de telefoane Android in perioada sarbatorilor de iarna, tot mai multi dintre cei care au renuntat la acea platforma pentru iOS alegand acest model de telefon al Apple. Datele vin de la CIRP, o companie care a analizat vanzarile de telefoane iPhone XR la o luna dupa lansare, iar succesul de care are parte acest model este surprinzator, avand in vedere ca foarte multi analisti l-au prezentat ca un insucces pentru Apple.

iPhone XR a generat vanzari mai mici decat seria iPhone 8 anul trecut, in raport cu celelalte modele de telefoane ale companiei Apple, procentul sau din vanzarile totale scazand la 32%, fata de cam 38% pentru seria iPhone 8. In ciuda acestui lucru, in luna trecuta din momentul lansarii iPhone XR si pana in prezent, 16% dintre cei care au cumparat un iPhone au venit de la un telefon Android, procentul fiind 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

iPhone XR a fost Favoritul Utilizatorilor Android in Perioada Sarbatorilor

iPhone XR android telefoane

iPhone XR pare sa fie un succes in randul fanilor Android, insa asta nu inseamna ca vanzarile totale de telefoane sunt mai mari pentru cei de la Apple comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. E foarte posibil ca procentele sa fie mai mari pentru ca vanzarile totale sunt mai mici, insa desigur ca date clare privind acest procent vom afla abia cand compania Apple va anunta rezultatele financiare pentru T4 2018, adica undeva prin cursul lunii februarie.

Among iPhone buyers, 82% upgraded from an iPhone, while 16% upgraded from an Android phone. At the November 2017 launch of iPhone X, 86% upgraded from an iPhone, and 11% upgraded from Android. Following the September 2017 launch of iPhone 8 and 8 Plus and before the iPhone X was available, 87% upgraded from an iPhone, while 12% upgraded from Android.

iPhone XR este modelul cel mai accesibil dintre toate cele trei lansate anul acesta de catre compania Apple, si modelul promovat cel mai intens de catre cei din Cupertino in randul utilizatorilor din intreaga lume. Din pacate, avand in vedere decizia celor de la Apple de a nu mai raporta cifrele privind vanzarile totale al iPhone, nu vom sti ce fel de performante au inregistrat telefoanele sale in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2018.