Samsung GALAXY S10. Prezentarea ce ARATA Noul DESIGN

Samsung GALAXY S10. O prezentare care arata noul design a aparut pe internet si dezvaluie cat de importante vor fi schimbarile pregatite de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 copie

Samsung GALAXY S10. O prezentare aparuta pe internet chiar in ziua de Craciun ne arata ceea ce urmeaza sa lanseze compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga in primavara anului viitor. Vorbim despre o clona pentru versiunea Plus a seriei Samsung GALAXY S10, ea fiind produsa in China in baza unor schite preluate de la partenerii coreenilor, designul final al telefonului fiind prezentat intr-o buna masura in ceea ce puteti vedea mai jos.

Samsung GALAXY S10. Versiunea Plus a seriei urmeaza sa aiba o camera tripla, cel putin, in versiunea internationala, cea 5G putand avea chiar una quad, impreuna cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch. In clipul video de mai jos puteti vedea o clona care are menirea de a prezenta versiunea Plus standard a Samsung GALAXY S10, multe aspecte ale design-ului final fiind prezentate destul de bine, chiar daca produsul in sine e doar o clona a unuia care va fi lansat in viitor.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea ce ARATA Noul DESIGN

Samsung GALAXY S10. Desi carcasa seama destul de bine cu ceea ce vom vedea in versiunea finala a telefonului ce va fi lansat in primavara anului 2019, in ceea ce priveste ecranul, lucrurile sunt diferite. Din pacate, nu avem ocazia de a vedea acel ecran perforat care va fi integrat in Samsung GALAXY S10, ci unul vechi, car are margini foarte mari, la fel ca in alte clone lansate in 2018 pentru telefoanele Samsung, deci nu le asociati cu viitoarea serie.

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane va fi cea mai avansata dintre toate cele pregatite de catre coreeni, iar asteptarile sunt foarte mari dupa ce seria S9 s-a dovedit a fi un esec total. Prezentarea seriei de telefoane Samsung GALAXY S10 va avea loc pe 20 februarie, conform celor mai recente zvonuri, iar vanzarile efective ar trebui sa inceapa in data de 8 martie, dar totul urmeaza sa fie anuntat de catre coreeni undeva pe la inceputul lunii februarie 2019.