Android 9. Asa ARATA Versiunea FINALA a Samsung

Android 9. Asa arata versiunea finala a sistemului de operare dupa ce a fost modificat de catre Samsung si are One UI integrat pentru clientii din lumea intreaga.

Android 9 one ui

Android 9. Versiunea finala a sistemului de operare al companiei Google pentru telefoanele Samsung ne dezvaluie cum a fost gandit schimbarea uriasa de care au parte clientii telefoanelor companiei Samsung. Mai jos puteti vedea interfata Android 9 prezentata pe un telefon Samsung GALAXY NOTE 9, care inca nu are disponibila actualizarea, dar are disponibil ain ultima versiune beta si versiunea finala a interfetei One UI pregatita de catre coreeni.

Android 9. In contrast cu ceea ce a facut in anii anteriori, anul acesta compania Samsung a decis sa nu mai lase clienti cu telefoanele din seria Note sa astepte cateva luni bune de zile inainte sa le ofere actualizarile importante pentru Android. In schimb, a decis sa le ofere Android 9 clientilor Samsung GALAXY NOTE 9 la doar cateva saptamani dupa ce a lansat actualizarea pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9, update-ul fiind pus in distributie chiar in ajunul Craciunului.

Android 9. Asa ARATA Versiunea FINALA a Samsung

Android 9. Puteti vedea in clipul video de mai sus cat de interesanta este interfata sistemului de operare pentru telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9, schimbarea in sine fiind una foarte importanta. One UI aduce un dark mode pentru intreaga interfata a Android 9, insa noutatile nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca exista si schimbari pentru modul de interactiune cu aplicatiile, sau cu diverse elemente din cadrul sistemului de operare pentru telefoane.

Android 9. Compania Samsung se “misca” destul de greu cu lansarea actualizarii pentru telefoanele sale, iar asta deoarece alti producatori au decis sa le ofere mult mai devreme decat sperau chiar si multi dintre fani. In ciuda acestui lucru, spre deosebire de alti ani, clientii celor de la Samsung au avut de asteptat “doar” 4 luni pentru a instala cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, asa ca se putea si mai rau decat atat, asa cum am mai vazut in anii anteriori.

26 COMENTARII

  1. Mersi mult. O sa incerc sa vad ce reusesc. Numai prin Odin daca fac, o sa pierd garantia ma gandesc si nu stiu, poate pare stupid ca intreb asta, dar daca folosesc Odin, o sa mai primesc updaturi pe telefon sau mereu trebuie sa le fac eu prin Odin?

  2. Am inteles. Iti multumesc mult de tot. Am incercat de pa sammobil sa descarc softul da nu am reusit desi m-am logat si tot, nu porneste down-ul si am decarcat de pe updato.. e undeva la 3.6 gb si am selectat DBT pt germania, cum m-ai sfatuit. O sa caut niste tutoriale sa vad cum sa flosesc odin si sper sa reusesc.

  3. Va place si voua copia UI pt iphone X/XS…dar arata ca este blocat in trecut cu butoanele de home etc Deci ofera viitorul iOS UI dar pastrand istoria butoanelor
    Corcitura

  4. Eu detin un samsung s8 luat de la telekom, care se pare ca e destinat pietei germane… si am pe el doar android 7. Exista posibilitatea sa primesc un update ? Macar la android 8 .. sau o sa faca update direct la 9 cand se va lansa la noi prin martie sau cand va fii ? Am incercat toate metodele si prin smart switch … si din telefon.. si cu resetare.. dar nici o sansa, imi spune ca e actualizat la zi. Astept orice sfat !

  5. Fa o captură de ecran în care sa se vada exact ce se vede în imaginea postata de mine. Ii poti da update prin Odin dar sa vedem ce versiune ai.

  6. De asemenea, sa ai ultima versiune de Odin si sa deschizi programul cu drepturi de administrator. Versiunea de Odin sa nu fie mai mică de 3.13, daca ai 3.12 nu va functiona deoarece samsung a schimbat bootloader-ul. Poti descărca softul de pe “samsungodin.com”.
    Succes!

  7. De asemenea, sa ai ultima versiune de Odin si sa deschizi programul cu drepturi de administrator. Versiunea de Odin sa nu fie mai mică de 3.13, daca ai 3.12 nu va functiona deoarece samsung a schimbat bootloader-ul. Poti descărca softul de pe “samsungodin.com”.
    Succes!

  8. Interesant, nu stiam ca Telekom distribuie telefoane care sunt destinate pietei din Germania. Am mai intalnit asa ceva si ai 2 posibilitati: trimiti telefonul in garantie si il resofteaza acolo sau poti face tu asta prin Odin. Ai soft multi CSC (OXM) deci poti sa ii dai update linistit prin Odin direct la ultima versiune cu Android Oreo. Poti sa descarci softul destinat tot pietei din Germania, il poti descarca de pe SamMobile sau Updato, mai este un soft SamFirm, chiar daca dezvoltatorii nu i-au mai dat update, functioneaza foarte bine si iti descarca automat softul.
    Softul din Germania are DBT la sfarsit si il recomand pe acela deoarece va trece automat pe Romania, vezi pe xda cum sa folosesti Odin, nu este greu, atentie sa nu descarci varianta pentru s8+. In fisierele pentru soft o sa vezi CSC-HOME SI CSC, iti recomand sa folosesti fisierul CSC deoarece va sterge tot din telefon (sanse mici de bug-uri). Sa iti salvezi datele inainte.

  9. Nu pierzi garantia atata timp cat dai flash unui soft original deoarece nu se modifica in nici un fel bootloaderul, daca ii faci root o pierzi. Dupa activarea telefonului, o sa iti scrie tot “original” la partea de soft. Nu trebuie sa mai folosesti Odin la fiecare update, o sa primesti si tu update-uri.

  10. Ps: unii incearca sa se dea avuti,altii chiar sunt. Schimba anturajul daca ai doar din prima categorie
    Esti cam seansibil cu banii daca iti vine sa vomiti de la un obiect
    Probabil asa te manifesti cu orice este prea scump pt tine

  11. Ps: unii incearca sa se dea avuti,altii chiar sunt. Schimba anturajul daca ai doar din prima categorie
    Esti cam seansibil cu banii daca iti vine sa vomiti de la un obiect
    Probabil asa te manifesti cu orice este prea scump pt tine

  12. Ps: unii incearca sa se dea avuti,altii chiar sunt. Schimba anturajul daca ai doar din prima categorie
    Esti cam seansibil cu banii daca iti vine sa vomiti de la un obiect
    Probabil asa te manifesti cu orice este prea scump pt tine

  13. ? ? ? IPhone când o sa ajunga la technologia de pe Samsung, Sony sau Huawei, o sa va spuna ca au adus ceva de la extraterestrii .. Un telefon de cacat la super pret, pentru frustrati care vror sa se dea avuti… Îmi vine sa vomit

  14. De asemenea, sa ai ultima versiune de Odin si sa deschizi programul cu drepturi de administrator. Versiunea de Odin sa nu fie mai mică de 3.13, daca ai 3.12 nu va functiona deoarece samsung a schimbat bootloader-ul. Poti descărca softul de pe “samsungodin.com”.
    Succes!