Huawei P30 Pro. VISELE Fanilor Devin REALITATE

Huawei P30 Pro. Visele fanilor sunt transformate in realitate in acest nou concept care prezinta design-ul final al telefonului asteptat de multa lume.

Huawei P30 Pro concept

Huawei P30 Pro. Un nou concept a aparut in cursul acestei saptamani pe internet, si ne arata cum pot fi transformate in realitate cele mai “nebune” vise ale fanilor companiei Huawei, el fiind facut in baza numeroaselor zvonuri aparute pana acum. Vorbim despre un concept pentru Huawei P30 Pro, si celelalte modele din serie, care reproduce intr-o forma mult mai atractiva schitele aparute pe internet direct de la partenerii companiei Huawei.

Huawei P30 Pro. Asteptarie sunt foarte mari de la acest telefon care urmeaza sa fie lansat cu un ecran care are diagonala de peste 6 inch, un chip Kirin 980, sau poate chiar 990, 6 sau 8 GB memorie RAM, si cel mai probabil 512 GB spatiu de stocare. Huawei P30 Pro va avea specificatii de top, acest lucru fiind 100% clar, insa camera quad va fi unul dintre principalele puncte de atractie, cei 4 senzori de imagine urmand a face poze si video la calitate foarte ridicata.

Huawei P30 Pro. VISELE Fanilor Devin REALITATE

Huawei P30 Pro. Foarte interesant este si faptul ca acel decupaj frontal care ar trebui sa ascunda o camera 3D nu apare in vreun concept publicat pana acum, schitele aratand deasemenea ca el nu va fi folosit. Desi unele zvonuri au spus ca Huawei P30 Pro urmeaza sa preia strategia seriei MATE 20 PRo si ca va oferi recunoastere faciala, se pare ca pentru acest model va fi integrat un cititor de amprente sub ecran, dar nimic mai mult decat atat.

Huawei P30 Pro. Din punct de vedere al design-ului, telefonul seamana foarte bine cu telefonul P20 Pro, lansat cu un an de zile in urma, chinezii dorind sa pastreze o aparenta simetrie pentru telefoanele pe care le vand. Huawei P30 Pro urmeaza sa fie prezentat in mod oficial undeva prin primavara anului viitor, insa deocamdata nu exista o data clara pentru disponibilitate, nici un posibil pret anuntat pentru punerea in vanzare in magazine.