Huawei P30 PRO. Functia MAJORA EXCLUSA din Telefon

Huawei P30 PRO. O functie foarte importanta si asteptat de catre clienti nu va fi implementata in acest model, iata ceea ce va lipsi pentru fani in 2019.

Huawei P30 PRO functii

Huawei P30 PRO. O functie extrem de importanta pentru noul model de telefon a fost exclusa de catre chinezi, din pacate pentru toti fanii, iar schimbarea ar putea conta foarte mult pentru clientii care se gandesc sa cumpere produsul. Mai exact, conform informatiilor aparute in ultimele luni, se pare ca Huawei P30 PRO nu va avea integrat un decupaj, deci nici o camera frontala 3D avansata, care permite utilizarea sistemului de recunoastere faciala din Huawei Mate 20 Pro.

Huawei P30 PRO. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum urmeaza sa arate design-ul final pe care acest telefon il va avea, si puteti observa ca decupajul din MATE 20 Pro este inlocuit cu unul mult mai subtil. Practic, vorbim despre o preluare a trend-ului care exista in momentul de fata pentru multe dintre telefoanele chinezesti, iar Huawei P30 PRO nu va fi cu mult diferit in comparatie cu ele, recunoasterea faciala parand sa nu fie o prioritate pentru aceasta serie.

Huawei P30 PRO. Functia MAJORA EXCLUSA din Telefon

Huawei P30 PRO functii speciale

Huawei P30 PRO. Chiar daca telefonul nu va avea un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din MATE 20 Pro, sau iPhone XS Max, va avea cu siguranta alte functii care sa compenseze lipsa sa. Vorbim cu siguranta despre o noua camera principala avansanta pe care o vom regasi in telefon, plus despre cine stie ce alte schimbari importante pe care chinezii le-au gandit pentru noul model, insa ar trebui sa fie pe masura asteptarilor.

Huawei P30 PRO. Prezentarea noului telefon urmeaza sa aiba loc in apropierea Mobile World Congress 2019, lansarea fiind programata pentru luna martie, asa cum s-a intamplat si cu modelele din seriile anterioare. Nu se stie deocamdata cat urmeaza sa coste acest model de telefon, din pacate, insa e de asteptat ca pretul sa nu fie cu mult mai mare decat cel al modelului lansat in primavara anului 2018 de catre chinezi pentru fani.