Un iPhone XS Max a EXPLODAT in Buzunarul unui Client

Un iPhone XS Max a explodat in buzunarul unui clienti luna aceasta, iata ce a facut compania Apple la aflarea acestei vesti, si care e decizia clientului.

iPhone XS Max explodat

Un iPhone XS Max a explodat in buzunarul unui client chiar inainte de finalul anului 2018, iar mai jos puteti vedea telefonul distrus complet, aparent din senin, iar barbatul ameninta ca va actiona in judecata compania Apple. Se pare ca telefonul iPhone XS Max ar fi explodat pe 12 decembrie dupa ce buzunarul pantalonilor barbatului s-a umplut de fum, telefonul devenind foarte fierbinte, si desigur ca barbatul s-a ales inclusiv cu o arsura la picior.

iPhone XS Max a fost lansat in septembrie de catre Apple, insa barbatul care reclama incidentul sustine ca isi cumparase telefonul cu mai putin de o luna in urma, deci vorbim despre un dispozitiv folosit pentru putin timp. Se pare ca barbatul a discutat deja cu Apple in legatura cu acest incident, compania oferindu-se sai inlocuiasca telefonul iPhone XS Max explodat cu altul nou, insa clientul nu a fost multumit de solutie, si vrea sa deschida un proces impotriva celor din Cupertino.

Un iPhone XS Max a EXPLODAT in Buzunarul unui Client

iPhone XS Max explodat imagini 2

iPhone XS Max este, daca nu ma insel, la primul incident de acest gen, dar problema nu ar trebui sa mire pe cineva, deoarece explozii de telfeoane mobile am tot vazut in ultimii ani, chiar si la modelele foarte scumpe. Totusi, clientul a fost foarte nemultumit de faptul ca atunci cand a dus telefonul Un iPhone XS Max la Apple Store-ul local pentru a reclama incidentul, nu a primit vreo oferta de inlocuire pe loc, nici vreo compensatie pentru arsura, sau hainele distruse.

iPhone XS Max explodat imagini 1

After spending about 20 minutes with an employee and answering questions, she removed the SIM card in effort to pull up my profile but it was melted. The employee told me that she had to call the safety team and took the phone to a back room and did not return or update me on the status of my problem for about 40 minutes. The employee resurfaced with the phone already packaged and told me that they were going to send it back to the engineering team. The manager then came up to me and said that this is the only way that I could receive a replacement phone.

iPhone XS Max explodat imagini

Nemultumit din cauza faptului ca nu i s-a oferit absolut nimic in magazin fara sa lase intai telefonul iPhone XS Max pentru a fi trimis la Apple pentru inspectie, barbatul l-a luat acasa, si acum vrea sa obtina despagubiri serioase de la Apple in urma incidentului. Daca problema este intr-adevar de la telefonul iPhone XS Max, atunci Apple ar trebui sa-l despagubeasca pe clienti, si nu doar cu un telefon nou, insa fara un proces e improbabil ca asta sa se intample.