Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functia MAJORA de la iPhone

Samsung GALAXY S10. Oficial este confirmata implementarea unei noi functii foarte importante care a fost preluata de la telefoanele iPhone ale Apple.

Samsung GALAXY S10 camera 3D

Samsung GALAXY S10. Astazi este confirmata in mod oficial implementarea unei noi functii asteptata de catre foarte multi dintre fani, ea fiind preluata de la telefoanele iPhone X, sau iPhone XS, ale celor de la Apple. Vorbim aici despre sistemul de recunoastere faciala Face ID, care functioneaza in baza unei camere 3D integrata in partea frontala a noilor modele de telefoane iPhone, iar Samsung GALAXY S10 va avea ceva identic implementat incepand din 2019.

Samsung GALAXY S10. Implementarea aceste camere 3D in telefoanele celor din Coreea de Sud a fost confirmata prin codul sursa al sistemului de operare Android 9, care va fi oferit pentru foarte multe modele in saptamanile urmatoare. Codul sursa al sistemului de operare care va fi folosit in telefoanele Samsung GALAXY S10 mentioneaza in mod explicit existenta unei camere 3D care poate fi folosita pentru un sistem de securitate biometrica, poate la fel de avansat precum cel din iPhone.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functia MAJORA de la iPhone

Samsung GALAXY S10 camera 3D iphone

Samsung GALAXY S10. In baza a ceea ce s-a aflat pana acum, e foarte posibil ca aceasta camera 3D sa fie implementata doar in modelul Plus al seriei, poate chiar doar in versiunea care va avea 5G si va fi vanduta doar in SUA si Coreea de Sud. Avand in vedere ca momentan nu se stie daca Samsung GALAXY S10 va fi vandut si intr-o versiune 5G internationala impreuna cu aceste schimbari, ramane de vazut in ce masura functiile avansate de acest gen vor ajunge la toti clientii.

Samsung GALAXY S10. Lumea intreaga se astepta ca o copiere a Face ID sa aiba loc macar in vara acestui an, cand NOTE 9 a fost lansat, insa iata ca acest lucru ar putea fi posibil doar pentru modelele din 2019. Sincer sa fiu, m-as bucura sa vad ca Samsung GALAXY S10 are o functie la fel de buna precum Face ID, deoarece asta va obliga Apple sa imbunatateasca sistemul sau, ori sa ofere ceva mai bun pentru clientii care-i cumpara telefoanele mobile.

10 COMENTARII

  1. Consider ca nu e absolut deloc rau ca Samsung a “copiat” un concept deja existent si proiectat initial de Apple. Sa nu uitam totusi ca pana in 2017 toate display-urile existente pe telefoanele Apple erau produse de Samsung. Ca iris scanner nu era atat de bun? Total de acord. Dar nu numii ipocrizie faptul ca Samsung a adoptat tehnologia camerelor 3D

  2. Unde este Viorel de zicea că Iris scanner este cea mai bună funcție, cea mai sigură și așa mai departe? Și acum Samsung i-a răspuns: mincinosule, scoatem deblocarea cu fața și IRIS-ul că sunt varză și implementăm camera 3D. Welcome to 2017, Sămisugi.

    Și nu mai ascultați de copilașii de pe aici cu Android-ul lor.

  3. Este un motiv pentru care este scos iris-ul, ca si securitate 100% nu sta prost dar probabil are legatura cu functionalitatea (rapiditatea de ex.), daca tehnologia de scanare 3D a ajuns la maturitate, o adopta, simplu. Samsung a stat pe primul loc la capitolul ecrane mult timp, cu al sau amoled, pe atunci, multi spuneati ca ecranele amoled nu sunt bune, sunt suprasaturate, burn in….etc. si lista continua. Acum ca tehnologia a ajuns la maturitate si Apple evident, a trebuit sa o adopte, ecranele amoled nu mai sunt rele, nu?

  4. Am zis ca ar fi ipocrizie maxima daca samsung vine cu decupaj+camere3d+eliminare jack
    Adica despre toate cele 3,samsung radea si facea misto,iar acum dupa 1-2 ani faci la fel dintr-un foc

  5. Cand ma uit ce fanboy sunt in sectiunea de comentarii, ma ia capul. Nu va place? Nu cumparati! Vinde Samsung mai multe telefoane decat Apple cu tot cu recenziile voastre proaste.

  6. si cu iris si face unlock la samsung , dumnezeule ca e praf ,amprenta da functioneaza rapid in rest 0 puncte pe iris&face unlock samsung in 2018

  7. e o chestie si cu piata asta si cu “n” modelele aparute , note 9 la momentul de fata il gasesti cu 3200 nou pe magazinele online . un produs apple ce sa lansat cu 5500 sigur nu il vei gasit dupa 2 luni cu 4000 sau etc . telefoanele apple tin in pret din cauza asta probabil si diferenta de vanzare