iPhone XS Max UMILESTE OnePlus 6T cu 10 GB RAM

iPhone XS Max umileste OnePlus 6T cu 10 GB RAM intr-un prim test, care ne arata ca problemele telefoanelor Android nu se rezolva cu mai multa memorie.

iPhone XS Max umileste oneplus 6t

iPhone XS Max umileste OnePlus 6T cu 10 GB RAM, testul de mai jos aratandu-ne foarte clar faptul ca nu e suficient sa ai specificatii pompoase pentru a oferi si performante foarte bune pentru clientii din lumea intreaga. iPhone XS Max intrece OnePlus 6T in prima parte a testului, unde se vede cat de buna e puterea de procesare, dar si in cea de-a doua parte a testului, unde conteaza memoria RAM, si sistemul de administrare a memoriei pentru a tine aplicatii deschise in fundal.

iPhone XS Max are doar 4 GB de memorie RAM integrata de catre compania Apple, deci de 2.5 ori mai putina decat OnePlus 6T, insa asta nu conteaza absolut deloc in test, asa cum se intampla si in viata reala. Va spuneam acum vreo saptamana ca deocamdata 10 GB RAM sunt complet inutili intr-un smartphone, iar acest test ne arata ca aveam dreptate, deoarece iPhone XS Max reuseste sa intreaca fara dificultate OnePlus 6T, in ciuda diferentei mari in cantitatea de memorie RAM.

iPhone XS Max UMILESTE OnePlus 6T cu 10 GB RAM

iPhone XS Max a umilit toate telefoanele Android care i-au fost puse in fata pana in acest moment, performantele telefonului celor de la Apple fiind net superioare in comparatie cu orice exista pe piata. Ceea ce vedem acum este o noua dovada a faptului ca producatorii din China sunt pur si simplu depasiti de situatie, iar cand nu pot fura inovatiile altora, isi bat joc de clienti, cu 10 GB RAM intr-un telefon intrecut de un iPhone XS Max, cu de 2.5 ori mai putina memorie.

iPhone XS Max demonstreaza iar si maiestria companiei Apple in a optimiza hardware-ul pentru iOS, ceea ce la OnePlus 6T nu are cum sa se intample, pentru ca produse de la diverse companii sunt combinate intr-un telefon. Acest test trebuie sa fie, pentru multi, un punct de plecare pentru a evita achizitia unui smartphone cu 10 GB RAM, chiar si in 2019, pentru ca in momentul de fata ale sunt complet inutile, puterea de procesare fiind mai importanta.