RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom, Anul IMPORTANT in Romania

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom vor avea in fata un an 2019 foarte important pentru Romania si clientii din aceasta tara, iata ce ne asteapta.

RCS & RDS 2019

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom vor oferi in 2019 multe schimbari importante pentru clientii din Romania, iar aici nu vorbim doar despre serviciile pe care le ofera, ci si despre preturile pentru acestea, Stim deja ca RCS & RDS si restul operatorilor telecom vor avea de platit impozite mai mari incepand din anul 2019, dar aceasta este doar o parte a problemei, si doar o parte din schimbarile care urmeaza sa fie oferite pentru clientii din Romania in decursul anului.

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom vor avea deasemenea de trecut printr-o licitatie pentru frecventele 5G in baza carora vor crea viitoarele retele de telefonie mobila asteptate de catre atat de multi clienti. Dupa cum prea bine stiti deja, RCS & RDS impreuna cu restul operatorilor telecom vor trebui sa plateasca minim 1 miliard de euro pentru a putea cumpara licentele pentru frecventele 5G pe care le vor folosi in tara noastra incepand din cursul anului viitor.

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom, Anul IMPORTANT in Romania

RCS & RDS. Indiferent ce alte servicii vor lansa in Romania cei 4 operatori, cele mai importante noutati sunt asteptate pe partea 5G, iar asta pentru ca de aici vor veni multe dintre schimbarile uriase pentru felul in care comunicam, si nu numai. Stim deja ca atat Digi Mobil, detinut de catre RCS & RDS, cat si restul companiilor au facut teste in Romania pentru 5G, iar dupa ce-si vor cumpara licentele, vor incepe sa lanseze serviciile bazate pe aceasta tehnologie.

RCS & RDS. Desi foarte multa lume asteapa lansarea retelelor 5G, noutatile importante pentru clienti vor veni abia spre sfarsitul anului, sau poate doar abia din 2019, iar asta pentru ca nu se stie cate telefoane mobile lansate in 2019 vor functiona pe 5G in Romania. Chiar si asa, RCS & RDS va incepe, impreuna cu restul operatorilor, sa-si construiasca infrastructura pentru 5G in tara noastra chiar din 2019, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de anunturi vor face.