Samsung GALAXY S10. Diferenta URIASA fata de S9

Samsung GALAXY S10. Diferenta uriasa in comparatie cu Galaxy S9 este dezvaluita astaz, iata de ce vor avea parte clientii ce vor cumpara noile telefoane.

Samsung GALAXY S10 diferenta

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon va fi lansat cu o diferenta uriasa in comparatie cu Samsung GALAXY S9, lucru care va bucura cu siguranta foarte multi fani care asteapta sa cumpere seria. Imaginea de mai jos prezinta o carcasa pentru Samsung GALAXY S10 care este pusa pe un telefon Samsung GALAXY S9, ea aratandu-ne cat de mult se va schimba camera pentru noua serie, lucru pe care l-am mai auzit din diverse zvonuri aparute pana acum.

Samsung GALAXY S10. Stim deja ca versiunea standard a telefonului va avea cel putin o camera duala, iar versiunea Plus va avea cel putin o camera tripla, ambele urmand a fi pozitionate orizontal in carcasa. Decizia de a pozitiona camerele orizontal in carcasa Samsung GALAXY S10 are la baza dorinta celor de la Samsung de a integra si o baterie de capacitate mai mare fata de cea din actualele modele, iar doar asa ar exista loc pentru integrarea ei.

Samsung GALAXY S10. Diferenta URIASA fata de S9

Samsung GALAXY S10 diferenta s9

Samsung GALAXY S10. In baza imaginii de mai sus putem vedea ca o camera macar duala va fi integrata in telefon, dar e posibil ca ea sa fie chiar tripla, totul depinzand de modul in care sunt integrate flash LED-ul si senzorul pentru masurarea batalior inimii. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, insa judecand dupa cum se potriveste carcasa pe telefon, se pare ca dimensiunile totale vor fi foarte similare cu cele ale S9.

Samsung GALAXY S10. Asta inseamna ca ecranul mai mare va fi integrat intr-o carcasa la fel de mare precum cea a seriei S9, iar acelasi lucru ar trebui sa fie valabil inclusiv pentru versiunile Plus din ambele serii. V-am spus in atatea si atatea randuri ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat pe data de 8 martie, insa prezentarea oficiala pentru telefoane urmeaza sa aiba loc in ziua de 20 februarie, asa ca atunci vom vedea noutatile importante.

1 COMENTARIU