Football – Aplicatiile cele mai BUNE cu Jocuri de Fotbal

iPhone jocuri fotbal iOS

Fotbalul este cel mai popular sport de pe planeta, miliarde de oameni urmarind competitile sportive legate de fotbal in peste 100 de tari de pe glob, acest sport generand si cei mai multi bani pentru cluburi de fotbal si diverse companii.

Pentru ca tine suporterii mereu conectati la cele mai recente informatii despre jucatorii de fotbal sau competitiile sportive este un aspect extrem de important, in App Store au aparut o multitudine de aplicatii dedicate acestui sport, compania Apple grupandu-le intr-o sectiune speciala.

Football este denumirea acestei sectiuni disponibile in App Store, compania Apple grupand acolo toate aplicatiile in 3 sectiuni : aplicatiile celor mai populare echipe de fotbal de pe planeta, aplicatii ale celor mai mari trusturi media de sport si cele mai bune jocuri de fotbal pentru iPhone si iPad.

Avand in vedere ca de cateva saptamani compania Apple isi pune angajatii sa aleaga manual aplicatiile din fiecare sectiune a App Store, puteti fi siguri ca indiferent ce aplicatii veti vedea listate in aceasta sectiune, orice descarcare facuta de catre voi va fi una potrivita.

Sectiunea Football poate fi accesata urmand acest link.

Articolul precedentAndroid 9. PROBLEME MARI pe Samsung GALAXY S9
Articolul următorSamsung GALAXY S10. Diferenta URIASA fata de S9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.