Tanarul care si-a VANDUT un RINICHI pentru un iPhone a ajuns intr-o Situatie DISPERATA

12

tanar vandut rinichi iphone

In 2011 un tanar care se numeste Xiao Wang a luat decizia de a isi vinde un rinichi pentru a-si cumpara un iPhone 4, telefonul care era extrem de popular in randul colegilor sau de liceu. Desigur ca vanzarea rinichiului a fost facuta in mod ilegal, operatia fiind efectuata intr-un spital neautorizat, la acea vreme, tanarul primind doar 3200 de dolari pentru organul sau.

Ceea ce tanarul nu stia atunci este ca operatia se face intr-un spital neautorizat, iar de aici au inceput problemele pentru el, deoarece acolo a fost infectat in timpul operatiei. Rinichiul ramas in corp, cel sanatos, a fost infectat chiar in momentul operatiei, iar asta l-a fortat sa mearga la un spital de stat pentru tratament, moment in care si parintii sai au aflat ce a facut pentru a-si cumpara un iPhone 4.

Chiar daca nu aveau bani de un iPhone 4, parintii au fost obligati sa gaseasca bani pentru plata tratamentelor de spitalizare, iar de 7 ani tanarul face dializa pentru rinichiul bolnav care i-a ramas in corp. Spitalul in care a fost operat tanarul i-a oferit despagubiri pentru infectia pe care acesta a luat-o in timpul operatiei, insa chiar si asa, el va face dializa toata viata.

Acesta nu este singurul caz in care o persoana a decis sa isi vanda un rinichi pentru a-si cumpara un iPhone al companiei Apple, insa este primul pentru care aflam toata povestea. E foarte posibil ca si in alte cazuri disperate de acest gen sa fi existat probleme cel putin la fel de mari pentru donatori, insa probabil nu vom afla prea multe despre asta.