Android 9. PROBLEME MARI pe Samsung GALAXY S9

Android 9. Probleme mari au fost descoperite pe Samsung GALAXY S9 si S9 Plus de catre primii clienti care au instalat actualizarea pe propriile telefoane.

Android 9 baterie

Android 9. Lansata de Craciun pentru Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus, noua versiune a sistemului de operare genereaza probleme destul de mari pentru utilizatorii care au facut update-ul. Mai exact, se pare ca persoanele care au instalat Android 9 pe Samsung GALAXY S9 sustin ca au probleme mari cu autonomia bateriei in utilizarea zilnica, numarul celor care se plang fiind destul de mic in momentul de fata.

Android 9. Se pare ca energia din bateriile telefoanelor Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus dispare “vazand cu ochii”, utilizatorii observand asta chiar si cand nu lasa aplicatii deschise in fundal. Se pare ca dispar cam cate 5 procente din energia bateriei pe Samsung GALAXY S9 dupa instalarea Android 9, totul fara ca utilizatorii sa faca mare lucru pe telefoane, deci vorbim despre ceva ce nu pare sa aiba o cauza care sa poata fi rezolvata foarte rapid.

Android 9. PROBLEME MARI pe Samsung GALAXY S9

Android 9. In momentul de fata numarul celor care se plang din cauza acestei probleme aparuta pe telefoanele Samsung GALAXY S9 este destul de mic, dar asta doar pentru ca actualizarea abia a fost lansata pe dispozitive. Cel mai probabil la inceputul anului 2019 vom afla mai clar cam cata lume care a instalat Android 9 este serios afectata de catre problema cu autonomia bateriei, cei de la Samsung observand deocamdata ce se intampla, fara sa confirme, sau sa infirme problema.

Battery life has been better on Pie than Oreo in general, but I just saw my Galaxy S9+ go down from 10 percent battery to 5 percent in a matter of seconds, without the phone reporting any app going haywire in the background. Even when an app does too much background activity, battery charge does not go down so quickly, so this is likely one of those pesky bugs that always show up in the first official release of an Android OS update.

Android 9. E foarte posibil ca pana in momentul lansarii actualizarii pentru Samsung GALAXY Note 9 numarul de plangeri sa fie mic, iar din acel punct el sa creasca substantial, pe masura ce numarul celor care au facut actualizarea este mai mare. Android 9 este un update important pentru telefoanele celor de la Samsung, si nu numai, insa daca problema cu autonomia bateriei va afecta mai multa lume, atunci coreenii vor avea o problema serioasa de imagine in fata.