Prima Pagina iPhone 4S Un barbat a gasit un iPhone 4 langa airbag-ul masinii sale

Un barbat a gasit un iPhone 4 langa airbag-ul masinii sale

O poveste foarte neobisnuita vine astazi din SUA, un iPhone 4S fiind descoperit in compartimentul in care era plasat airbag-ul pentru unul dintre pasagerii unei masini. Vorbim despre o masina Subaru Forester din anul 2009 pe care un american o detine de peste 5 ani, iar in compartimentul unui airbag exista un iPhone 4S, care a fost complet functional dupa recuperare.

Acest model al Subaru Forester a fost rechemat in service pentru a i se inlocui un airbag defect pe partea pasagerului, iar cei de la service-ul care a efectuat reparatia au descoperit terminalul iPhone 4S. Produsul Apple era blocat si in AirPlane Mode, deci accesul la datele din iPhone 4S nu era posibil, asa ca barbatul s-a gandit sa se foloseasca de internet pentru a afla al cui este.

Data terminalului ramasese blocata pentru 3 ianuarie, iar cautand in calendar, barbatul a aflat ca in 2015 ziua de 3 ianuarie a fost intr-o duminica. Conectand terminalul la un calculator, barbatul a descoperit ca acesta apartine unei persoane numite Sully, iar de aici a inceput sa se foloseasca de ajutorul Facebook si al Craiglist pentru a afla care este proprietarul.

Facebook nu a fost de ajutor, insa Craiglist a rezolvat problema, barbatul fiind contactat de catre detinatorul terminalului iPhone 4S. Acesta a afirmat ca in vara anului 2014 a calatorit cu detinatorul masinii si inaintea unei plimbari cu barca a lasat terminalul in spatiul compartimentul dedicat stocarii obiectelor de mici dimensiuni, din bordul masinii.

Cum a “calatorit” terminalul iPhone 4S de acolo si pana in locasul airbag-ului nu stie nimeni, insa cei de la Subaru sustin ca daca airbag-ul s-ar fi declansat, nu ar fi existat pericolul ca terminalul sa fi fost aruncat in fata cuiva. Acestea fiind spuse, iata ce fel de calatorii interesante au terminalele iPhone.

Intreaga poveste este mult mai complexa si o puteti gasi aici.

“Then please point me to a better (and true) story than this one, prompted by a mechanic finding an old iPhone ― locked and stuck in airplane mode ― in a Subaru’s dashboard airbag compartment (yep, you read that correctly). Then the car owner goes on a tireless search to figure out not only who it belongs to, but how it got there.”

iphone 4s masina

LIKE
Articolul anteriorAcest bug blocheaza orice iPhone (VIDEO)
Urmatorul articolSamsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone