Huawei. Noul Telefon cu o PREMIERA MONDIALA

Huawei. Un nou model de telefon care are o tehnologie oferita in premiera mondiala a fost anuntat de catre companie in cursul acestei luni pentru clienti.

Huawei nanolitografie

Huawei. Compania chinezeasca a anuntat in acest sfarsit de an un nou model de telefon care vine cu o premiera mondiala pentru intreaga industrie smartphone, el urmand a fi distribuit sub brand-ul low-cost Honor. In imaginea de mai jos puteti vedea Honor View 20, telefon creat de catre compania detinuta de Huawei si prezentat deja in China pentru cei interesati, lansarea in magazine fiind programata pentru a avea loc in data de 22 ianuarie in Paris.

Huawei. Premiera mondiala din acest telefon consta in faptul ca pentru carcasa sa este folosita o tehnologie numita nanolitografie, adica o tehnologie care permite crearea de structuri nanometrice, cu dimensiuni de 1 – 1000nm, conform Wikipedia. Practic, vorbim despre nanotehnologie folosita in acest telefon pregatit pentru lansare de catre Huawei, ratiunea din spatele utilizarii sale avand la baza oferirea unui design mai frumos pentru carcasa, care sa reziste mai mult in timp.

Huawei. Noul Telefon cu o PREMIERA MONDIALA

Huawei. Telefonul in sine are un ecran perforat, cu o camera principala de 48 megapixeli, si una frontala de 25 megapixeli, un chip Kirin 980 cu 6/8 GB RAM, plus minim 128 GB spatiu de stocare, ecranul avand o diagonala de 6.4 inch. Honor View 20 este un telefon care are specificatii de top, chiar mai bune decat ale altor telefoane vandute de catre Huawei, insa nanolitografia este singura noutate exclusiva oferita de catre chinezi pentru telefoanele lor.

Huawei. Compania incearca in continuare sa ofere exclusivitati pentru telefoanele sale, iar ideea de a vinde un telefon cu o tehnologie de acest gen e foarte buna, mai ales ca dispozitivul are un pret standard de 435 de dolari in China. Cat de utila poate fi nanolitografia in telefoanele Huawei, sau in ale celor de la alti producatori este greu de spus acum, insa daca lumea va fi impresionata de ceea ce aduce ea pe piata, atunci vom vedea cu siguranta mai multe telefoane similare.