RCS & RDS. Cea mai TARE OFERTA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Cea mai ate oferta pentru toti romanii a fost lansata in 2018 de catre compania detinuta de Digi, iata cum profiti de ea, si ce beneficii mari iti aduce.

RCS & RDS oferta

RCS & RDS. Anul 2018 se incheie astazi, insa e bine ca pe final sa an sa ne amintim ca operatorul telecom a facut o oferta grozava pentru toti clientii, si ca ea se va termina foarte curand, din pacate. Mai exact, in octombrie cei de la RCS & RDS au anuntat ca dubleaza vitezele de internet pentru toti clientii din Romania timp de 3 luni, ceva ce pana acum niciun alt furnizor de servicii de internet de mare viteza nu a oferit pentru clienti.

RCS & RDS. Compania a dublat vitezele de internet pentru toti clientii din Romania care au abonamente Fiberlink Popular, 300 si 500, astfel ca ei navigheaza acum pe internet la beneficiile abonamentului superior, fata de cel pe care-l au. RCS & RDS a dorit sa le ofere clientilor posibilitatea de a vedea ceea ce pot primi pentru doar cativa LEI in plus, diferentele dintre cele trei tipuri de abonamente fiind atat de mici, incat nici nu merita sa nu platesti pentru viteza maxima.

RCS & RDS. Cea mai TARE OFERTA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Oferta operatorului a fost pornita in data de 15 octombrie, si dureaza pana in data de 15 ianuarie, in aceasta perioada toti clientii cu abonamentele fiberlink de mai sus beneficiind de acest upgrade de viteza. In aceeasi masura, toti cei care incheie contracte noi pentru aceste tipuri de abonamente de la RCS & RDS vor beneficia de un upgrade gratuit de viteza, pentru a se putea bucura de cel mai rapid internet din Romania in propria casa.

Oferta se desfășoară în perioada 15.10.2018- 15.01.2019. Participă la campanie toți clienții care optează pentru abonamentele Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 în perioada menționată. Intră automat în campanie clienții existenți care au abonament Digi Net Fiberlink Popular, Fiberlink 300 sau Fiberlink 500.

RCS & RDS. Ca sa fiu sincer, m-as bucura sa vad ca Telekom, Orange, sau Vodafone fac lucruri ce acest gen pentru clienti pentru a le arata ce pierd cand folosesc un abonament inferior celui pe care-l au, diferentele fiind substantiale intre vitezele de internet. Acestea fiind spuse, oferta celor de la RCS & RDS ramane in continuare valabila pana in data de 15 ianuarie, asa ca dupa aceea vitezele de internet fix vor reveni la valorile avute inainte de data de 15 octombrie.