Windows 10 Incepe Anul 2019 cu NOI PROBLEME

Windows 10. Noi probleme la inceput de an 2019 ne arata cat de incapabila este compania Microsoft sa le ofere clientilor produsele pentru care platesc.

Windows 10 flac

Windows 10. Anul 2019 nu a inceput chiar atat de bine pentru compania Microsoft, deoarece noi probleme au fost raportate de catre utilizatori pentru October 2018 Update, care a avut parte de atatea imbunatatiri. Inceputul de an 2019 aduce probleme pentru cei care vor sa asculte muzica in format FLAC in calculatoarele care ruleaza Windows 10, suportul nativ promis de catre Microsoft fiind distrus de catre cea mai noua actualizare majora oferita pentru toata lumea.

Windows 10. Noua problema raportata pentru sistemul de operare afecteaza denumirile melodiilor care sunt disponibile in format FLAC in calculatoare, acestea fiind taiate fara vreo explicatie clara. Puteti vedea si in imaginea de mai jos ca datele meta ale melodiilor disponibile in format FLAC in calculataorele cu Windows 10 au fost modificate fara ca utilizatorii sa intre in contact cu ele, iar aici sta marea plangere in ceea ce priveste aceasta problema a sistemului de operare.

Windows 10 flac muzica

Windows 10 Incepe Anul 2019 cu NOI PROBLEME

Windows 10. A doua problema enervanta pentru utilizatori are legatura cu conturile de adminsitrator locale din calculatoare, acestea fiind dezactivate in momentul in care actualizarea este instalata de catre utilizatori. In mod nativ, contul de administrator al Windows 10 este dezactivat din motive de securitate, insa cei care l-au activat, si il foloseau, au realizat ca acesta a fost dezactivat de catre actualizare, fara vreo notificare prealabila cu privire la acest lucru.

Currently, if you are using Windows 10 version 1803 and there are people who are considering upgrading to version 1809, it is reported that the built-in Administrator account is inadvertently invalidated , Thank you for your attention. This problem is known to occur when upgrading from Windows 10 version 1803 to version 1809 when both of the following conditions are satisfied.

Windows 10. Cei de la Microsoft au confirmat faptul ca problema exista, si au anuntat ca intentioneaza sa lanseze o noua actualizare care va rezolva problema undeva spre sfarsitul acestei luni, dar o data clara nu e cunoscuta. Windows 10 a avut foarte multe probleme cu October 2018 Update, actualizarea fiind retrasa de 2 ori, si lansata de 3 ori, insa iata ca in ciuda testarii extinse, si a rezolvarii atator si atator probleme, inca nu exista o experienta buna de care utilizatorii sa se poata bucura.