iOS 13. Testarea a INCEPUT Deja la Compania Apple

iOS 13. Testarea sistemului de operare pentru iPhone si iPad a inceput deja in cadrul companiei Apple, iata ce ni se pregateste.

iOS 13 dezvoltare

iOS 13. Compania Apple a inceput deja sa testeze viitoarea actualizare pentru sistemul de operare dedicat iPhone si iPad, insa deocamdata doar in cadrul sediului sau din Cupertino. Angajatii celor de la Apple au inceput deja sa navigheze pe internet cu iOS 13, iar asta a dus la descoperirea existentei sale, insa probabil ca multi dintrefanii Apple stiau ca testarea e in plina desfasurare.

iOS 13. Se pare ca actualizarea este testata inca de prin octombrie de catre compania Apple, insa in noiembrie si decembrie tot mai multi angajati folosesc aceasta versiune, si sunt tot mai prezenti in log-urile de vizitate ale website-urilor. Cei de la Apple incep in mod normal testarea unei noi versiuni a iOS la scurt timp dupa lansarea alteia majore, asa ca procesul de testare a iOS 13 a inceput “la timp”.

iOS 13. Testarea a INCEPUT Deja la Compania Apple

iOS 13 dezvoltare web

iOS 13. Pana in acest moment nu s-au anuntat noutati care ar urma sa fie implementate in aceasta actualizare, iar asta pentru ca cel mai probabil procesul de dezvoltare este intr-un stadiu incipient. Zvonuri de anul trecut sugereaza faptul ca iOS 13 ar urma sa permita deschiderea de ferestre cu diverse sectiuni ale unei aplicatii, sau ca aplicatia Files va fi regandita de Apple.

iOS 13. E posibil deasemenea si ca anul acesta Apple sa faca aplicatiile universale, adica toate cele lansate pentru iPhone si iPad sa ajunga inclusiv pe Mac-uri, dar schimbarea e foarte complicata. Daca lucrurile nu se vor schimba anul acesta, atunci iOS 13 va fi prezentat de catre cei de la Apple la inceputul lunii iunie, si va fi lansat la mijlocul lunii septembrie.

10 COMENTARII

  1. Un gest = trage de jos in sus ( de la dreapta la stanga ) pe ecranul iPhone-ului , ce e asa deosebit , pai nu e mai bine sa apesi nu buton virtual in loc sa tragi toata ziua din marginea de jos a unui telefon mare cat un 8 Plus , Note , etc .
    Ce faci cu gestul pe un ecran de 6,5 inch ?? Normal ca e cel mai prost mod de a l utiliza ( debloca ) cu o singura mana , de fapt nu se poate fara un efort si un risc deosebit de mare de a scapa minunea pe jos .
    Daca suntem corecti prea cinstita Apple a copiata gesturile de la BB si deblocarea faciala de la Google , bineinteles sa ai si tu fanaticule ca la Android furaciosii pe care ii slavesti au furat si Tap To Wake , si Rise To Wake tot din android il ai desteptaciune mica si fanatica , vorbesc cu Serban (Srb Srb )
    Cand ei eveau tu iti cumparai primul iPhone din viata dupa ani de zile in care ai utilizat mizerii .

  2. pai ce face Apple, copiaza iubitul vostru android
    Va place si voua cu gesturi acum ah? sau nu ai acces inca la android 9 ?!