Prima Pagina iOS 13 iOS 13. Testarea a INCEPUT Deja la Compania Apple

iOS 13. Testarea a INCEPUT Deja la Compania Apple

iOS 13. Testarea sistemului de operare pentru iPhone si iPad a inceput deja in cadrul companiei Apple, iata ce ni se pregateste.

10

iOS 13 dezvoltare

iOS 13. Compania Apple a inceput deja sa testeze viitoarea actualizare pentru sistemul de operare dedicat iPhone si iPad, insa deocamdata doar in cadrul sediului sau din Cupertino. Angajatii celor de la Apple au inceput deja sa navigheze pe internet cu iOS 13, iar asta a dus la descoperirea existentei sale, insa probabil ca multi dintrefanii Apple stiau ca testarea e in plina desfasurare.

iOS 13. Se pare ca actualizarea este testata inca de prin octombrie de catre compania Apple, insa in noiembrie si decembrie tot mai multi angajati folosesc aceasta versiune, si sunt tot mai prezenti in log-urile de vizitate ale website-urilor. Cei de la Apple incep in mod normal testarea unei noi versiuni a iOS la scurt timp dupa lansarea alteia majore, asa ca procesul de testare a iOS 13 a inceput “la timp”.

iOS 13. Testarea a INCEPUT Deja la Compania Apple

iOS 13 dezvoltare web

iOS 13. Pana in acest moment nu s-au anuntat noutati care ar urma sa fie implementate in aceasta actualizare, iar asta pentru ca cel mai probabil procesul de dezvoltare este intr-un stadiu incipient. Zvonuri de anul trecut sugereaza faptul ca iOS 13 ar urma sa permita deschiderea de ferestre cu diverse sectiuni ale unei aplicatii, sau ca aplicatia Files va fi regandita de Apple.

iOS 13. E posibil deasemenea si ca anul acesta Apple sa faca aplicatiile universale, adica toate cele lansate pentru iPhone si iPad sa ajunga inclusiv pe Mac-uri, dar schimbarea e foarte complicata. Daca lucrurile nu se vor schimba anul acesta, atunci iOS 13 va fi prezentat de catre cei de la Apple la inceputul lunii iunie, si va fi lansat la mijlocul lunii septembrie.

Articolul anteriorHuawei P30 PRO. SURPRIZA MARE la Inceput de 2019
Urmatorul articolTelekom. PIERDERI MARI Inregistrate in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.