iOS 13 Concept Indeplineste Visele Fanilor Apple

iOS 13 apare astazi intr-un prim concept care ne arata cum pot fi implementate cateva dintre cele mai dorite functii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 13 concept

iOS 13 este viitoare versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, compania Apple urmand a-l lansa in cursul anului viitor, cel mai probabil tot in septembrie. iOS 13 nu are in momentul de fata vreo informatie furnizata de catre surse din cadrul Apple privind noutatile pe care ar urma sa le aduca, insa avem totusi un prim concept.

iOS 13 are prezentate in clipul video de mai jos foarte multe functii inedite, precum posibilitatea de a rula aplicatii in ferestre mici care pot fi aranjate oricum dorim pe ecran. iOS 13 are deasemenea prezentata optiunea de a afisa notite printre aplicatiile din ecranul principal de aplicatii, optiunea de a afisa doua aplicatii in acelasi ecran al iPhone, si nu doar atat.

iOS 13 Concept Indeplineste Visele Fanilor Apple

iOS 13 are deasemenea prezentata posibilitatea de a bloca aplicatiile cu Face ID, sau de a folosi un Dark Mode, o functie extrem de ceruta, dar care nu e gratbita la implementare de Apple. Voi ce parere aveti despre acest concept ?