Huawei P30 PRO. SURPRIZA MARE la Inceput de 2019

Huawei P30 PRO. O surpriza foarte mare vine la inceput de an 2019, compania chinezeasca pregatind o schimbare uriasa la care putini se asteptau.

Huawei P30 PRO brevet

Huawei P30 PRO. Anul 2019 nu putea sa inceapa mai bine decat cu o surpriza majora anuntata pentru noul model de smartphone al chinezilor, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre ceva la care putini s-au gandit. Am vazut ieri ca Huawei s-a facut de ras din cauza iPhone in chiar prima zi din 2019, iar acum vedem ca Huawei P30 PRO urmeaza sa vina cu ceva care sa-l faca foarte atractiv in fata telefoanelor competitoare care exista pe piata.

Huawei P30 PRO. Vorbim astazi despre un brevet de inventie care ne arata faptul ca in noul model de smartphone poate fi implementata o camera quad, si nu tripla, de catre chinezi, ceea ce ar face telefonul foarte interesant. In imaginile de mai jos puteti vedea o carcasa facuta cel mai probabil pentru Huawei P30 PRO, ea fiind protejata cu un brevet de inventie de catre chinezi, iar asa vedem ceea ce pregateste compania pentru lansarea noului sau smartphone.

Huawei P30 PRO. SURPRIZA MARE la Inceput de 2019

Huawei P30 PRO brevet camera quad

Huawei P30 PRO. Brevetul de inventie a fost inregistrat de catre companie la autoritatile din China pe final de an 2018, iar carcasa dezvoltata de catre companie are o noua camera cu patru senzori de imagine, dar si un flash LED. Este foarte clar vizibil din imagini ca vorbim despre o camera care ocupa o portiune foarte mare din carcasa, iar Huawei P30 PRO urmeaza sa aduca un upgrade serios in comparatie cu modelele de anul trecut, ceea ce este perfect normal.

Huawei P30 PRO. Cu o camera quad, telefonul ar trebui sa fie superior iPhone XS, Samsung GALAXY S10, si a oricaror altor modele de telefoane premium care vor fi lansate pe piata in cursul anului 2019. In baza a ceea ce stim acum, Huawei P30 PRO urmeaza sa fie lansat de catre chinezi undeva in cursul lunii martie a anului viitor, fara ca o data clara sa fie oferita, dar e foarte posibil sa-l vedem prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019.